16 Maj

Vad tycker du om att få vänta på andra. Vissa människor har svårt att hålla tiden . Zara är en av dem . Jag hade inte accepterat  om det hände i jobbet. Och har svårt för det i hennes  privata liv.  Men en del tänker säkert att hon är sådan. Och visst hon kommer säkert fortsätta vara sådan om ingen säger något. Vi är ofta bra på att säga vad vi tycker om andra till"andra". Säg det direkt eller inte alls, det tjänar du på.
Och om du tycker något är tråkigt, varför försöka  sänka alla runt omkring med dina kommentarer. Gör din omgivning gladare och sprid dina positiva tankar.
Vårat data system vi haft ett år nu är inte det lättaste alla gånger. Så idag var en kille som heter Nalle här. Han är typ programmerare för dem så det var en fröjd när han kom. Vi har haft en ny kille ett tag på telefonsupporten och det har inte direkt underlättat. Men idag kändes det bra mycket bättre än på länge med programvaran. Synd att de inte skickat honom tidigare när de märkt att vi ringt  nästan dagligen i perioder nu på senare tid.
Skall cykla hem idag, det borde jag göra oftare. Vi bor ju i Götet så lite regn får man räkna med. Kan vara skönt efter närmare 14 timmar här och några pass att bli lite duschad.
Fick sms av Jessica om att hon söker 1 vecka semester till för körkortsutbildning. Det är tuffare än man kan tro att ta körkort.
Nu har Eleonor varit ledig 4 dagar och det känns som en hel evighet. Gott att hon kommer ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0