Mammadag

Idag har jag mammadag. Alla 3 är här några timmar. Skönt när man kan göra så och ta med sina kära. Zac var med på Pilates med seniorerna. Han var en mysig maskot som lekte med ljus, bollar och var seniorernas papegoja. Tänkte på att det är nu 10:e året jag har step på måndagar vid samma tid. Ser man till tidigare ställen så har jag haft det i 18 år samma dag och tid. Det blir så ibland på jobbet. Om 13 veckor är det Midsommar. Det är en skön helg. Varm och blommig. Varm var den ju inte för några år sedan då det var 12 grader både midsommar och jul. Nä nu pratar jag 2012 underbara sommar, eller? Det är lagom att höja ribban på sin räning nu så man är i bra form till alla grillningar.

Verket

Det är inte mycket jag skrivit om mitt favorit ställe, Träningsverket på senaste.. Så nu kmmer viktiga saker. Våra kunder är underbara. Festen på Jungman Jansson är den 20 April. Stället är det bästa gymmet som finns. Lokalerna är stora, moderna, och luftiga. Atmosfären är skön. Glädje känner man att det sitter i väggarna och rätt igenom hela stället. Instruktörerna är varierande,peppande och glada. Receptionisterna är kunniga, välkomnande och trevliga. Ja så ser det ut här. Hur har du det på ditt jobb? .

Soroptimistklubben

Hade nöjet att bli inbjuden att hålla ett föredrag om positiv inställning på denna klubbs stora möte. Mötet var på gamla Ullevi. Det är väldigt fint där nu. Först var det hon som då men inte nu längre var chef för 6 APfonden. Marianne heter hon, såg någon rubrik 2 dagar senare att hon bytt jobb. Sedan var det grundaren till Kyss Johanna som talade om sin framgång. Det är intressant att lyssna hur olika vi alla är på att framföra vårat budskap. Jag trivs faktisikt med mitt sätt. I fall ni undrar. Tack för att jag fick komma.

Kollektivtrafik

Var på möte om kollektivtrafiken Roligt att det händer lite på den fronten. Tänk vad skönt när det blir riktigt smidigt att ta bussen hit och hem. Hem brukar vara värre när klockan är över 22.

Maria Åkerberg

Var på en föreläsning i hållbar tillväxt. Den hölls av Maria, hon har ett eget hudvårdsmärke. Om det stått att det skulle handla om hudvård skullerus kanske jag och Pax inte rusat ner väggarna dit. Men nu när vi är där tycker vi det är jättebra! Svanen fick en bra mycket lägre status hos mig. Jag är väldigt tacksam för all information jag fick Efter föreläsningen åkte jag direkt till Refräsh Anna och köpte en Maria Åkerberg produkt för att testa,( så lätt går jag på lite pr ha ha). Nu har jag testat denna ansiktskräm och är supernöjd. Gott också att inte smörja sig med onyttigheter.

Vilket liv vill du leva?

Börja och sluta dagen med positiva tankar, det hjälper. Att jämföra sig med andra, klanka ner på sig själv eller andra är inget som höjer någon. Så lägg ner det! Ta tag i ditt egna liv och gör det så positivt som möjligt. Det smittar. Det finns många saker som kan kännas lite ansträngande i början. Ta bara träning, tänka mer positivt eller att bryta mönster. Men när du väl är inne i det flyter det på. Nu går vi mot ljusare tider. Dra nytta av det. Le och njut. Själv går jag och tar hand om Antikrundan nu.

RSS 2.0