26 Maj

Pigg, alert och inte gråter jag. Klockan väckte mig 5,20 jag trodde den ringde fel tid typ 3, men inte . 
Nu är klockan 11,30 och vi har haft avslutning för Antikrundan. Vi fikade i salen med saft och bulle. Familjen fick en stor balja fylld med örter som kan planteras ut. Då kan ju Zac bada i baljan och kocken Thomas marinera kött perfekt. Gott. Det finns alltid något att se fram mot. Tur är väl det för annars kommer humöret att sänkas.
Nu skall jag fixa lunch. Trevlig måltid.

24 Maj

Först några Milon instruktioner. Några och några förresten. Skoj att så mångar provar. Det är skönt när jag vaknat att komma hit och öppna. Det blir några öppningar för mig nu när Jessica är och tar körkort.
14:30 var jag på plats på Spannmålsgatan för en föreläsning. Jag stor trivs med att föreläsa. Idag var det om hjärnans kraft och hur lätt det är när man förstått den att få ett positivare liv. Vem styr din hjärna? Är du nöjd med hur du mår psykiskt? Klarar du att göra förändringen själv eller ring 68 77 40 så hjälper jag dig.
Må bättre så blir allt lättare. På kvällen hade vi fotbollsmatch. Första förlusten blev det med 2-1. Ja ja man måste förlora någon gång för att känna hur skönt det är att vinna, eller?

23 Maj

Herre vad roligt det är med MILON! Kom gärna och testa 28-29 maj har vi lite ost,kex och intro på Milon. kl. 10,00-15,00 är det.Så kom in och mingla med oss.
Snart har vi möte med alla instruktörer då vi skall planera sommar och nästa termins schema så kom gärna med synpunkter. Vi har ju en stor fördel med att beslutsfattarna är här på plats.
Steppen blev som passen jag hade förr var. Häng med säger jag bara.

20 Maj

Idag har Zara önskat ledigt för sin examen till bröllpskoordinator som hon har i Fässbergskyrkan imorgon.
 Där är jag döpt om ni under.
Det kommer bli hur bra som helst. Det kan jag säga som känner till hennes positiva sidor väl.
Tyvärr har vi lite missflyt med att många i personalen är borta samtidigt men jag älskar ju mitt jobb så allt flyter bra. Thomas och Eleonor som får bekänna färg också gör det med bravur.
På kvällen hade vår instruktör Johan utepass med ett handbollslag. De fick säkerligen känna på sina begränsningar idag. Duktigt av er att klara 75 minuter med honom.
Drick ordentligt nu alla ni som joggar 2,1 mil imorgon.

18 Maj

7:30 var jag på frukostmöte. Det var även en föreläsare där. Vi har det 1 gång i månaden på Arkepelagen. Det är för alla som är med i företagarföreningen. Så det är nytta med nöje, som vanlöigt i livet.
11:00 hade jag egen förreläsning för SEB Mölndal. Det är nog lätt att hjärnan börjar rusa hit och dit när jag babblar på.  Det var roligt att dra paraleller med SEB kontra min bransch. 
13:00 hade jag en föreläsning om kost, motion och sömn för äldre. Sture 90 år var med mig. Jag köpte dagens lunch där. Mannerström strömming med hemmagjort mos. Det var väldigt gott. 
Sedan var det tillbaks till jobbet igen och ett uppfriskande Zumbastep och lite annat trevligt med Er kunder fick mig laddad för kvällen igen.
På kvällen hade vi livsstilskurs avslutning på Jungman Jansson. Kanon mat ännu en gång idag.
När vi är där ringer Zara och berättar att Milon maskinerna har kommit. Skoj tänkte jag 12 timmar tidigare än planerat. Tyvärr hade de kört långtradaren hem till oss. Kan tänka mig hur det såg ut på våran lilla,smala återvändsgata med denna jättebil.Ja ja allt löser sig.
Förstår ni hur mycket jag sagt och hört denna dag? Vad mycket man hinner på en dag och inte det minsta stresskänsla idag heller. Gott. 

17 Maj

Finns alltid något att fira idag är det Norge. Eleonor sköter alla samtal med de som söker som lokalvårdare här.
Själv hade jag möte med Christoffer, en av de killar som har oss som sitt x-jobb(kan hända att det heter något annat) att ta fram en hel del fakta om läget för oss mot företag och privatpersoner. Kanske ni fått ett mail från oss med allmäna frågor som kommer hjälpa oss att bli ännu bättre. Tack för att du tar dig tid.
Ikväll har vårat grymma korplag i fotboll match 19,00 på planerna borta vid Åby. Gå gärna dit om du är sugen på en bra match.

16 Maj

Vad tycker du om att få vänta på andra. Vissa människor har svårt att hålla tiden . Zara är en av dem . Jag hade inte accepterat  om det hände i jobbet. Och har svårt för det i hennes  privata liv.  Men en del tänker säkert att hon är sådan. Och visst hon kommer säkert fortsätta vara sådan om ingen säger något. Vi är ofta bra på att säga vad vi tycker om andra till"andra". Säg det direkt eller inte alls, det tjänar du på.
Och om du tycker något är tråkigt, varför försöka  sänka alla runt omkring med dina kommentarer. Gör din omgivning gladare och sprid dina positiva tankar.
Vårat data system vi haft ett år nu är inte det lättaste alla gånger. Så idag var en kille som heter Nalle här. Han är typ programmerare för dem så det var en fröjd när han kom. Vi har haft en ny kille ett tag på telefonsupporten och det har inte direkt underlättat. Men idag kändes det bra mycket bättre än på länge med programvaran. Synd att de inte skickat honom tidigare när de märkt att vi ringt  nästan dagligen i perioder nu på senare tid.
Skall cykla hem idag, det borde jag göra oftare. Vi bor ju i Götet så lite regn får man räkna med. Kan vara skönt efter närmare 14 timmar här och några pass att bli lite duschad.
Fick sms av Jessica om att hon söker 1 vecka semester till för körkortsutbildning. Det är tuffare än man kan tro att ta körkort.
Nu har Eleonor varit ledig 4 dagar och det känns som en hel evighet. Gott att hon kommer ikväll.


15 Maj

Smarta  jag fick ett av mina ryck och skulle lägga lite sten i rabatterna innan jag återigen skulle städa gymmet innan receptionen kallade. Halvbråttom som jag hade blev ett av lyften mindre bra och pang så var ryggskottet ett faktum.
Allt går ju men det är helst inget jag gör om att städa duschar och annat med mycket böj och skur när ryggen är helrak och värkande. Men slutgnällt på torsdag kommer MILON!!!!
Adda körde två dubbelpass idag det är en fröjd att höra henne. Jag tror alla kunder i gymmet i morse blev peppade oavsett om de var på päjs eller där själva.

14 Maj

Blev ett litet missförstånd mellan mig och dottern. Så jag körde 30 yogalates innan mitt stepstick. Variation höjer,så ni på yogalatesen var väl helhöga efter 2 olika instruktörer. Under stepsticken kände man av att pumpen igår var väldigt givande. Men men det är historia nu. Idag är en ny dag som man kan göra så bra man bara kan.
Jessica åker på intensivkörkortskurs imorgon. Hoppas verkligen för hennes skull att hon klarar det. Körkort tycker jag alla skulle ha möjlighet att ta vid 18 års ålder. Kanske ett ämne för skolan. Det är en otrolig frihet att ha körkort. 
Idag städade jag omklädning och toaletter. Vilket fantastiskt fint ställe vi har här. Du har väl inte missat att basta här?.
Roligt att han som städade förra stället i 3 år sett vår annons och kommer in. Salomon heter han. Vi får se efter tisdag vad som händer.

13 Maj

Fredag den 13. Efter att Zara föddes så blev det en turdag. Innan var den bara en dag i mängden.
Idag var det en av personalen som var inte kunde komma. Typiskt var det en dag hon vat otroligt mycket uppbokad.
Men vad löser inte övrig personal på detta grymt sköna ställe. Ibland är vi lite väl snabba på att gå in i gamla vanliga spår. Gör din hjärna mer ospärrad och jag lovar dig ett roligare liv.
Nu har vi haft ute annons om en ny lokalvårdare. Lena är sen rätt länge sjuk. Antagligen är det lungorna. Det gör att hon inte kan hålla samma klass som tidigare. Väldigt tråkigt men fakta. Vi fick ta bort annonsen efter 1 dygn, herre vad det ringde. På tisdag har vi de som är intresserade här. Spännande.
Jag körde Pump på lunchen och det kommer jag säkert känna i helgen. Delad glädje är ju dubbel som alla vet så vi som var på lunchpasset kommer ju att  ha hur roligt som helst hela helgen.
 

12 Maj

Hade en lite mindre skara från en bank här i morse. Zara hade glädjen att ta hand om dem.
 Det blir lätt lite "svinn" på träningen när det är varmare.
Det var lite komiskt idag. Jag fick ett samtal från en tjej som var här på fettmätning 12 april. Hon tyckte inget hände, så hon vara lite bekymrad. Jag bad henne komma så jag kunde få fram vad missen var. Hon var här precis och jag mätte henne, 8 centimeter hade hon gått ner i midjan som exempel. Själv hade hon stirrat sig blind på vågen. Det är vanligt men tänk på att helst inte förlora vikt utan storlek när du gör din kropp bättre. Så nu hade det mål som hon satt 12 veckor fram kommit efter 5 .Hon gick på lätta steg ut härifrån. Bra jobbat och släng vågen.
 Kom på station idag så slipper du bada i vassen i sommar. Kroppen är som en bil ju mer du kör desto mer bränsle går  åt. Vad lätt det kan vara. 

11 Maj

Gott med en 2 dagars Milon utbildning. Nu har de som var med förståelse för mitt namnbyte till  Milon.
Den 19 kommer de, 1 dag tidigare än planerat . Jag gillar när det blir tidigare. Ibland önskar jag att det vore 24 December visst men bara för en dag.
Gymsticken på tisdagar 17 är väl värd att prövas.
I och för sig tycker jag att allt är värt att prövas. Men nya saker är alltid roligt. Nya och nya vi hade ju det 2002 och tidigare också. Men bra saker kommer igen. Idag skulle Pernilla ha barn enligt planerna men inte enligt det lilla pyret, bäbisen ligger kvar i magen lite till mot Pernillas vilja. Men vem bestämmer tro. Jag skall erkänna att jag längtar också efter bäbisen.

9 Maj

Idag hade Fredrick ett Zumba pass på Frölunda specialistsjukhus. Det gick kanon. Bra jobbat!
Fredrick börjar bli riktigt varm i kläderna nu.Testa gärna hans pass på fredagar.
Trevligt med så många soliga, sköna dagar. Det är bättre att njuta av dem än att gnälla på regn. Det är inget vi kan påverka, vädret.  Lägg energi på dig själv istället. Jag läste att vi är med oss själva 24 timmar per dygn med bara i egen närvaro 4 minuter per dygn. Skrämmande.  Hoppas ni inte har liknande dåliga statistik med nära. Det är en sak att vara där och en annan att vara där.

6 Maj

Seniorpasset med Catarina är lika underbart varje vecka. Testa gärna. Alla över 60 år är välkomna.
Efter 2 Body Pumppass idag hade sedan Sanna Önnered damer här på ett underbart boxpass. Alla darrade i händerna och annat efteråt, det är ett bra tecken på att man gjort något givande på box.
Sanna började i Januari hos oss som instruktör. Hon kom med en annna tjej som nu slutat här. Jag tror allt har en mening och meningen var att Sanna skulle hitta hem= Träningsverket. Tänk på att hon är en duktig PT om ni behöver hjälp.


4 Maj

Hade ELena här idag. Hon kommer avlasta Thomas lite med alla miljoner papper man har i en firma. Det är perfekt att hon kommer hit och jobbar så eventuella frågor kan besvaras direkt.
Smidigt är ett av mina nya favoritord. Hur smidig är du?
Vi har en grymt bra Pilates på tisdagar 17 om du vill bli smidigare på den fysiska biten.
Mätte en blivande kund idag. Vet du din kroppssammansättning? Eller om du skulle gissa, vad består din kropp av?
Skoj när man kan vara en motivator och ryggstöd för fler och fler.
Hörde att BRIS fått en hel del fler samtal efter Patrik Sjöbergs berättelser. Tänkte göra en insats för barnen själv nu. Får se vilken nivå det slutar på.
Vad kan du själv bidra med för ett bättre klimat i samhället för våra barn? 
Lätt att aäga att man inte har tid. Det måste vara den vanligaste bortförklaringen. Den missbrukas en hel del.
Så gud vad skönt att den bortförkalringen nu elimeneras när Milon-cirkeln kommer. Jag menar 17,5 minut för en genomkörare för kroppen både styrka och kondition. Enkelt är det också. Allt är ju inne på ditt smart-card. Inställningar och motstånd. Motståndet kan du reglera själv under din träning. I och med  att det är 1 kg intervaller är det lätt att "lura" upp styrkan. Givetvis kan du få ut din utveckling på massa olika sätt. Om det önskas. 28-29 maj är premiärhelgen 10,00-15,00 båda dagarna. Välkommen.  

2 Maj

Thomas hade en lyckad presentation på Rotary Hovås idag. Det är ju givet att det blir kanon när man brinner för det man pratar om. Vad brinner du för? Något måste du komma på. Måste och måste du bestämmer väl själv. Men det vore bra om du kom på något.
Vad möten man har. Ja bara de ger något så är det bra. Och det mötet jag hade med Catarina L idag hoppas jag kommer generera tillväxt i allt.
På Verket flyter allt på perfekt. Vi är inne i ett skede som känns lite som nystart nu 1 år efter flytten. Och nystart är ju inget negativt det heller.  


30 April

Det är inte ofta jag känner mig trött men idag slog det in efter våran lyckade fest igår. Skulle inte haft något pass men först fick jag glädjen att ha 30 minuter av Yogan. Bara 30 för direkt efter att Zara kom in och tog över fick jag hoppa in i nästa sal och köra Stepstick.
Under passen kändes det bra. Efteråt var det sådär men efter en pizza var allt kanon.
Festen igår var så trevlig. Tack kära kunder för erat engagemang igår.
Det var också otroligt roligt att Eleonor vann tävlingen där man skulle sitta med benen i rät vinkel mot en vägg. Grattis, bra jobbat. Det var över 5 minuter och det är länge. Testa gärna hemma. Släng ut soffan 1 vecka.

29 April

Träffade BRG på ett lunchmöte på Arkepelagen idag. Det var bra. Skall träffa föredragshållerskan på måndag, spännande.
Hade även ett möte med en ny skyltleverantör. Vi gör en hel del skyltar till handbollshallra, fotbollsarenor m.m Så det skall bli intressant att se hur det här kommer att gå. Våran förra skyltleverantör ville mycket men lovade mer än han klarade av att hålla. Varför gör man så? Inser man inte sina egna begränsningar eller är det man lovar det man hade hoppats kunna?
Ikväll har vi fest på Jungman. Så Zumban är inte 17,30 utan 23,00. Och då med 3 instruktörer.

28 April

Vilket skönt väder för en senioravslutning på Jungman Jansson.
Förra teminen hade vi den på Seglarkrogen i Långedrag och då var det snöstorm och glashalt ute.
Skönt att bo iGöteborg så inte vädret är likadant varje dag. Variation höjer.
Fick höra några fräckisar av seniorerna. En av historiaberättarna sa att det var från Lions hennes kom.Då vet man vad de sysslar med på mötena.
Det är mer planering än man kan tro med personal. I dag planerade vi fram till semestrarna och det var ett mäck.
Gör det bara. Låt de orden eka i huvudet på dig och njut efter varje avslutat mäck.Så lever jag. 

27 April

Hade årsmöte i Högsbo-Sisjön företagar förening. Vi var inte många men det var trevligt och goda landgångar gjorda av mister Ica 421. 
 

26 April

Kenny från Milon var här idag. Jag har bytt namn till Milon nu. Skall ändra pass och körkort sen är hela jag Milon.
Milon maskinerna kommer 20 Maj. Testa 1 varv 17,5 minuter. Kanske ni blir lika förälskade som jag blev. Visst ni kan behålla erat namn. Men tänk vad bra du kommer må efter att ha njutit 1-3 varv iveckan. Effektivt och enkelt.

25 April

Varvar jobbet med Blåkulla.Glad Påsk.

20 April

Hej
Onsdagarna känns lite konstiga nu när Elleonor har er seniorer kl.10,00. Man är ju ett vanedjur. Vilket djur är du?
Vi hade möte med Niclas instruktör idag. Han är en pigg själ. Kanske  frugan inte håller med nu, men den Niclas vi ser är sådan. Jag har tänkt på det ibland att den människa vi ser någon vara här är inte alltid den de är hemma. Förhoppningsvis är ni lika trevliga hemma. Men om man ser generellt så är vi oftast mest vresiga mot dem vi känner mest. Nu ändrar vi det. Det är ju de vi har hemma vi är kärast i och skall visa det för.
Hade en tidigare kund som då hade kortnummer 3 här på mätning. Hon har flyttat men är duktig och följer de matråd hon fick för länge sedan ännu. Hennes resultat var strålande. Grattis!

RSS 2.0