Tanken

Det är aldrig att du har mycket att göra som är jobbigt- utan tanken på det. Vad tänker du på? Det som hänt påverkar det som skall ske så varför inte göra allt så bra som möjligt.. Det är lätt att tänka att jag är sådan här eller att det ligger i släkten men nu tycker jag att din nya mening skall vara" Jag har varit sådan här tidigare men nu är nu." Testa ialla fall, det skall jag göra hela denna veckan. Öva för att se ljusare på allt och sprida det ljusa till andra. På tal om öva skall jag nog försöka få till det så jag och Eleonor kan ut och övningsköra denna veckan. Det underlättar att ha fler körkort på jobbet. Denna veckan är ny och du kan göra den så bra du vill. Visst finns det saker vi inte kan påverka men det mesta kan vi påverka.Så lägg energi på det som går att påverka och försök attt inte lägga kraft på det andra. Le och låt det vara. .

Alla hjärtansdag

Vissa uppskattar denna dag mer än andra, men alla uppskattar säkert att bli lite uppvaktade. Nu kom det snö igen vilket gav mig en ide att gå hem ikväll. Det är lätt att tänka den tanken 9 timmar innan det gäller men desto mer jag tänker på det ju längre bort känns det. Har du också tankar på saker som känns bra när det är länge kvar men ju mer du tänker på det eller att tiden närmar sig desto mer avlägset känns det? Då kommer en tanke som är välbekant för er som kommer på mina pass"Gör det bara". Den tanken är bra för att slippa tänka för länge på saker som ändå måste göras. Jag måste ju komma hem så varför inte gå. Missa inte Zaras spinning imorgon. Inför den kan ni både skicka in en bild och en låt . Bilden visas på hela väggen under tiden som låten spelas. Kan bli riktigt spännande. Kanske någon kärleksförklaring till en vän passar dagen efter alla hjärtansdag...

Halt

Lördag morgon ringer Emelie och berättar att hon har halkat i en trappa på väg till bussen som skulle ta henne till jobbet. Jag frågar om hon behöver åka till läkaren och kolla men hon tror inte det fastän hon tycker att det gör väldigt ont.Hon tar en taxi till jobbet och väl där när hon tar av sig jackan ser hon vad som hänt. En benpipa tittar fram vid handleden. Inte konstigt att det gjorde ont. Ambulansen hinner hämta henne innan jag har fått med mig Zac och hämtat Zara som fick börja tidigare.. Stackars Emelie som bedövas och läkarna drar till rätta benet. Vi får hoppas det börjar läka för annars måste hon opereras.. Väl på jobbet rullade det på som en lördag i Januari brukar. Själv var det öppningsrutiner, instruktion, spinning 45 minuter, step 60 minuter och sedan några gyminstruktioner till blandat med reception, bilförsäljning och ett barnkalas med 13 stycken 7-åringar. Det är skoj med varaiation på jobbet. Allt var roligt. Barnkalaset höll Zara och inringda Eleonor i. Min uppfattning är att det är skillnad på tjejer och killar i sättet och den märks. Tiden bara forsa fram så vid 14 när jag åkte hem var det skönt att pizzeriorna trivs i Sverige.. Tack Bodil att du kunde hoppa in och ta Emelies pass.

Verkligheten

Hej Idag startade jag jobblivet med en 3 timmars föreläsning om konflikter, glädje och liv. Det är skönt att höra det själv också när jag pratar. För vem vill leva en generalrepetion på sitt egna liv och sedan upptäcka att det var ju livet? Igår pratade jag med en vän som har lite kärleksgrubblerier. Han visste inte hur omvärlden skulle reagera eller hur han själv skulle må om han ändrade en status på Facebook. Största oron var över andras tanke om honom. Kanske skall ta med honom på nästa föreläsning? Är du själv i det läget att Facebook statusen är ett bekymmer? Eller är du en sådan som lever det verkliga livet nu istället. Och vad är viktigaste egentiligen för dig? Viktigast för mig är känslan och glädjen. Har jag det så mår jag bra. Sedan påverkas jag givetvis av vad som händer familj och jobb. Men min fråga var ju vad som är viktigast för mig. Och när jag mår som bäst kan jag mycket lättare hjälpa och påverka andra. Så är det bara. Så det viktigaste i ditt liv borde vara du..

Tiden går fort...

Tiden går fort så fyll den med glädje. Om vi har något att se fram mot inom 12 veckor så blir det lättare att bita i det sura äpplet ibland. Själv har jag 2 tillfällen inbokade inom den tiden att extra se fram mot. Det ena är en kväll med 5 goda vänner av samma kön som är tvingade att först gå på mina 2 pass på lördag morgon. Sedan blir det lunch på väg till destinationen. Väl framme är det spa och lyxigt bad ute med en själsläkande utsikt över havet. Sedan är ett bord bokat med show till. Natten tillbringar vi där och söndagen startar med hotellfrukost innan hemresa till Götet . Oj vad otroligt roligt det skall bli. Alla saker behöver inte vara så stora och mycket som detta. Nej det viktiga är känslan man får under tiden . Och det är bara känslan jag är ute efter på mina tillfällen. Har du själv något som lockar, kittlar lite extra att se fram mot innan April är slut, när 12 veckor har gått?

Fett

Hur många procent fett har du i din kropp? Många vet exakt vad de väger men har inte den bli blekaste om vad det är på kroppen som väger. Är du lite nyfiken på ditt innehåll och önskar råd och hjälp utefter dig så hjälper vi gärna till. Ring oss eller kom in och boka tid för kroppsanalys+ rådgivning.Det är bra att bestämma sig för att en gång för alla ta tag i sig själv och bli nöjd. Det kommer inte bli 6 kg upp på en semester eller annat festligt när du väl lärt dig din kropp och det betyder sedan inte att det är havre och vatten som gäller.

Sammanfattning Januari

Så käckt jag fick till det nu när Januari bara sa wroom och drog förbi. Det händer mycket på en vecka här så oj vad det hänt grejor sedan senaste blogginlägget. Vi har utbildat upp Bodil och Emelie i Body Pump vilket gör att de passen har ökat till antal och blivit ännu roligare. Martin som har haft ett break på 18 månader är nu tillbaka med sitt givande boxpass det är inlagt på måndagar 17,10. Han har varit boxinstruktör 8 år här innan breaket så många kommer att känna igen honom. Nyårslöften eller inte, jätteskoj att se så otroligt många trevliga människor här. .

RSS 2.0