16 Oktober

Först hade jag pass både mitt och Zaras hon har ju ont i ryggen ännu. Det började när hon var förkyld och sitter i än. Ulrica hade spinnig och päjs, det går riktigt bra.Jag fettmätte även Madde instruktör. Det var inte så illa obs skämt. Sedan bar det av till passet med FreddyMalin och en tjej som heter Liselotte. De stod tyvärr åt var sitt håll och Malin som stod med rumpan mot mig körde inte riktigt samma som den snurrande Liselotte. Så jag hängde inte med. Efter det gick jag och kollade på fina Freddyskläder. Där träffade jag spinningSussie som jag inte sett på länge. Det var skoj att se henne. Även Christina som har haft yoga här var där.
 Det är nyttigt att se andra ställen, jag älskar vårat! 
1 kg godis för 59 på Filmtajm var mer än jag kunde möla i mig. Knske min lördag är imorgon kväll också? Möla gärna ni också så syns vi här nästa vecka. Försök njuta i så många lägen som möjligt i livet och känn vad du gillar utan att påverkas av andra eller av vad andra tycker. Vi öppnar 6,15 kanske ditt jobb eller kompisgäng vill göra som Swedbank och spinna 45 minuter på morgonen. Bara ni och en valfri instruktör. Kom igen, gör plats för julmaten som kommer om 10 veckor. 

15 Oktober

Var hos Malin på Freddys idag. Fick en inbjudan till pass på Topp Fitness imorgon. Det skall jag gå på . Det är något hon har varje termin där. 14 var jag på Arkepelagen och lämnade en blomma till den mysiga styrelse jag själv är med i. Vi har lämnat Gulinshuset och flyttat dit nu. Vilken skillnad för Anne att sitta där istället. Ja ja Pax med. På kvällen var vi på Assyriskas fest på Biljarden i Frölunda. Det var Thomas, Zac och jag ( vi gick tidigt) sedan var det Zara och 2 tjejkompisar de gick senare. Det var en väldigt god buffe uppdukad.   

13 Oktober

Dagen börjar med ett styrelsemöte i Högsbo-Sisjöns företagar förening. Där har vi alltid väldigt trevliga möten. Det är roligt att 421 Maxi Martin är med nu också. Han har väldigt bra smak när det gäller bilar.Jag måste ge våra instruktörer en hälsning att ni är jättebra. Alla är väldigt olika och det är att föredra som kund.
Mängder av instruktioner har vi och det är ett gott tecken. Jag är stolt över den stämningen som råder hos oss. Hårdvara är lättare att "få" än känsla därför är det så skönt med sådan toppnivå på båda nu. Vilken skillnad det är på våra lokaler nu när vi flyttat. Man glömmer lätt. Idag har vi balanspass och det är något man har nytta av i alla situationer. Jag märkte det tydligt när jag började köra mc. Där tjänade jag mycket på bra balans. Testa gärna din balans. Ställ dig på ett ben och kicka i luften med det andra. Om det går så där så är ni alltid välkommen i på balans eller yoga pass. Desto bättre balans du har ju smidigare ser du ut och det gör ju inget om man gör det.

12 Oktober

Idag har vi nöjet att ta hand om SEB Frölunda och Sisjön. Vi börjar med ett pilates pass för att därefter gå upp till vår konferens. Där blir det goa mackor,dricka och en uppigande föreläsning. Det är en oerhört bra kombination där både kropp och hjärna får sitt. Testa gärna ring 68 77 40 så berättar jag mer.  

11 Oktober

Hej igen. Måndagar är speciella. En ny vecka där allt kan hända och ofta gör det det. Klockan 17 skall Pumpen börja men tyvärr är det en krock på leden vilket gör att Lisa instruktör sitter fast i kö. Det löser sig genomatt Pernilla som är här för att träna tar min spinning i starten och jag börja pumpen. 2 låtar senare kommer Lisa inrusande lagom varm för att ta över. Då tar jag hand om de goa på spinningen. När jag bara har mage kvar på menyn ropar de att Lisa mår dåligt. Okej in till pumpen igen. Väl där inne kommer jag ihåg vad dessa kunder sa när de såg mig komma in i början av passet. Suckar och små nej kom det då. Med det i huvudet bjöd jag dem en väldigt givande magstyrka, var så goda det var så lite så. Tack alla ni som gjorde allt så bra.

8 Oktober

Klockan är 17 och jag sitter och bloggar, solen skiner i nacken på mig.Så gör som jag , bli inspirerad. Inspirerad betyder från latin andas in. Bli inspirerad och andas in. Lev i nuet. Ta vara på tiden snart är det jul.

6 Oktober

Idag var det seniordag på Frölunda Torg. Det var tyvärr inget upphetsande. Lätt skulle det kunna bli en succè. Mer nytänk och frisläppta ideèr. Jag menar dagens sköna seniorer är inte alls som de var för ett 10 tal år sedan. De tänker större, ser yngre ut(de flesta!) tränar mer och lever som en som inte sitter och väntar på döden direkt.


3 Oktober

En trevlig kund tävlar i bygg-sm idag. Hoppas han blir nöjd med placeringen
Nu är det Oktober och jag minns september som en väldigt skön månad. Hann ni också njuta av den?
Vad trevligt vi har här med tanke på hur fort tiden går.
Nu är det kväll och alla pass är klara. Vilken energi Sandra har, skoj att se. 
Förra onsdagen hade jag en föreläsning i Varberg, den var återigen om att få ideèr att bli positivare. Det är en föreläsning som passar mig perfekt. Riktigt roligt att de att  så många som vill höra min riks svenska. De är otroligt roligt att se att mun till mun reklamen är så stor. Jag har ännu ingen reklam om mina föreläsningar men de rullar på bra ändå. Tack för det.


1 Oktober

Fredag hela veckan.Personliga tränaren Ingela gjorde en mirakelkur på min hud idag. Hon är inte bara grym på muskler utan allt som har med kroppen att göra. Zumba Annelie kör järnet varje fredag. Snart ligger Zumba 4-5 ggr i veckan. Vi andra instruktörer är klara v 44.  

RSS 2.0