Helger

God fortsättning. Idag tänkte jag ta upp det roliga fenomenet "invanda mönster". Vissa av oss människor är samma typ bra länge.Det är precis som att brukar jag säga till om saker så fortsätter jag med det, brukar jag vara den irriterade så fortsätter jag med. Kanske läge att gå utanför dig själv och se utifrån(visst inte lätt men vad givande). Det är oftast svårast att ändra sig när man är bredvid sådana som varit bredvid oss länge. Framförallt om det är bredvid människor som ofta säger "hon är sådan, hon gillar inte lever" elller vad det nu kan vara som andra är proffs på när det gäller dig.Använd din ospärrade del av hjärnan så blir livet roligare och lättare.

Jul-Nyår

Snart är det jul igen. Vad skönt det skall bli. Schemat ligger inne på bokning och ute lite här och där om du vill planera det viktiga i ditt liv redan nu. När kan du åka till släkten utan att det krockar med ditt favvopass? Skojar lite med dig. Imorgon torsdag 8 december har vi senior avslutning på Seglarkrogen. Det gäller även er seniorer som är på gymmet. Mart Mägi skall sjunga, vi kör en poängpromenad, minglar, njuter av mat och sällskap. Boka dig gärna.

Middag på mässan

På lördag kväll var det middag på svenska mässan. En som var där har jag träffat massor av gånger men det är bara ibland hon hejjar. Jag har vant mig vid hennes sådan sida men det är nog inte roligt för de som bara träffat henne ett fåtal gånger att råka ut för den negativa sidan. Hur är du mot folk du sett ofta men inte direkt känner? Middagen var god, sällskapet vid bordet kanon( Precor). Fick några riktigt bra djupare kontakter för framtiden denna dag. Tack alla.

Kangoo jump

Vi hade Kangoo jump här i fredags och det var uppskattat. Sådana lite udda pass kommer vi att ta in då och då. På lördagen hoppade Rebecca runt på mässan i många timmar i dessa känguruskor. Efter ett tag fick hon skoskav men efter plåsterpåsättning var det hopp och studs igen. Allt som är roligt ökar motivationen.

Fitnessfestivalen

Det kändes lite som att backa tillbaka till 90-talet igen när jag gick in på mässan i lördags. Där stod en kamouflerad typ stridsvagn i en monter och ville man kunde man ställa sig bredvid den och de som jobbade där och bli fotad. Visst inget konstigt med det om det inte varit för att de stod insmorda, brunbrända i bar överkropp. Tänk er en kalender à la bilverkstad mycket på väggarna förr men lite nu. Och det var inte bara i den montern denna syn var.

Genrep

Det gäller att tänka på att det inte är något genrep ni lever på erat liv. Nej det här är livet. Känns det tungt att det är sanningen måste du stanna upp och kolla vart du är på väg och till vilken nytta och glädje?. Bra är att sätta mål javisst givetvis måste vi ha något att se fram mot, men om vi bara lever för målen lever vi ju inte nu. Så nästa gång du vet vad du vill eller önskar så planera in hur du skall komma dit och njut av vägen dit. Känns det svårt så boka en rådgivninings timme med mig.

RSS 2.0