40-talist

Jag önskar en 35-40 årig 40-talist. Ja, det är precis vad jag söker om vi skulle ha en till här nu. Förstå så bra att vara cirka 40 år med en 40-talist synsätt. Visst nu kanske några icke 40-talister tycker jag favoriteserar. Och så skulle man kunna ta det om man inte förstod mig.  Det jag menar är att när jag pratar med 40-talisterna om hur de tänkte och gjorde förr, när de själva arbetade så är det precis så som mitt privata jag gillar. Visst jag sa 1 st. 40-talist. För som alla vet så är det variation som gör det. Jag har inte nytta av 11 målvakter på plan när jag spelar fotboll.
Grattis Utsikten till 1:an.

Synas

Jag har helt tagit av mig offerkoftan nu. Så nu är jag på hugget och skall ändra om lite så det blir ännu bättre för alla. Ett steg i den utvecklingen är att synas bättre, ändra om här inne till det bättre, få schemat att synkas bättre med receptionisternas privata liv, göra varje individ mer mätbar på deras personliga mål. Mätbart är både lockande och skrämmande, som chef är det såklart lockande. Fast om du själv tänker till, så visst är det lockande att saker och ting blir mätbara. Ta bara en sådan sak som att gå ner i vikt. Vad hade det gjort om du gick upp 5 kg men blev tightare? Så tanken att gå ner i vikt kanske inte är målet, utan målet är att tighta till. Skriv upp ditt mål så är det större chans att du sätter det. Hörs snart skall bara skriva upp mina mål.


Oj

Niclas är en praktikant som skall vara här i 2 veckor.
Han är en styvson till Thomas syster. Vanligtvis bor han i Uppsala. Men denna+ nästa vecka har han äran att bo hemma hos oss. I och med att inte Thomas var hemma under hela förra veckan ficka han hänga på mig. Ja ja några enstaka timmar var han iväg  med några i Slottskogen men annars var det gymmet som gällde.
Det innebar ju en hel del timmar vilket tog ut sin rätt på torsdagkvällen. Jag hade starka planer på att gå hem vid 18 men nu igen gled tiden vidare. När jag väl var på väg några timmar senare kollade jag efter Niclas. Då satt han på första maskinen i Miloncirkeln och nickade till. Stackaren var så slut så han började sova på maskinerna. Man tager vad man haver som Kajsa Varg sa.

Fredag

Undrar ibland om inte vardagarna går snabbare än helgen. Nu är det fredag igen. Visst har mycket blivit gjort. Men herre vart tog veckan vägen? Nej nu är det dags att stoppa upp lite oftare och påminna sig om att leva i nuet. 
Hade en föreläsning om hjärnan igår. Den kan sammanfattas liknande den som vår nobelpristagare gjorde om sig sjäv.När mitt yttre och inre möts blir det jag. Visst det är inte ordagrannt men det är så jag anser att det är. Så har ditt yttre och inre möts ännu?
Det var mitt mål med föreläsningen att få sitt inre och yttre närmare varandra.

RSS 2.0