29 Mars

Började min dag med att ta en sväng förbi Brödhuset för införskaffning av frallor.
På jobbet innan 8, fixade fika. 8,00 drog jag igång min föreläsning för en stor mysig firma. Det var en perfekt start på dagen.
Skall ha samma firma och människor i ett blandpass på fredag. Det blir styrka-zumba-pilates. 
Skall bli spännande.
Louise-afro har känt sig lite hängig i över en vecka så det var inte riktigt i topp som hon gick in på passet. men efteråt bara glänste hon fram över golvet.
Hon ringde mig t.o.m. på mobilen på kvällen för att berätta hur roligt passet hade varit och hur bra hon mådde nu. 
Så avstå träning vid feber eller ont i halsen. Men är du bara lite hängig kan träningen oftast lösa det problemet. Välkommen hit och testa.
Zara hade Utsikten för sista gången på ett tag nu. Deras säsong drar ju strax igång. Jag vet att hon hade 30 minuter spinning först men vad de sista 30 blev har jag ingen aning om.Säkert en spännande blandning med tanke på den kunskapen hon har.
 Vårat samarbete med Utsikten fungerar riktigt bra. Ordförande var här en sväng idag också, det är alltid trevligt. 
Kanske någon av er vill följa med på en match? Säg till bara så går vi ihop.
    

28 Mars

Josefin fick ta Annelies pilates igen. Hon har ju en man som jobbar oregelbundet och oturen att få hem en sjuk son från dagis titt som sätt. Är det detta som väntar oss nu när lilleman skall börja på dagis?
Annelie är sig lik, hon kör i sina strumpor-de med 1 tå i varje fack. Heter det tåvante kanske.
Vi får hoppas Lena är pigg och alert när hon kommer på fredag igen. Hon har haft det kämpigt ett tag nu.
Bodil stod här och visade Aloe Vera idag. Jag hoppas ni hinner kolla lite när vi har olika saker och folk som gästar oss.
Fredrik kommer att köra varje fredag på Zumban ett tag. Det är inte så lätt när man inte varit instruktör innan att börja köra. Positivt är att han gärna hör vad ni tycker så han kan forma sig därefter. Så tänk inte bara utan säg, det tjänar du på. Då har du ju ännu ett gott pass att gå på.Plus att han lär sig mer och fortare med Er hjälp. 
Nu har vi uppgraderat spinningen så ni som har egna pulsband kan få veta mer om erat pass. Prata med Thomas så förklarar han mer för dig.   

27 Mars

Lisa instruktör skall bli sambo i Kungälv. Hon hade visning på sin lägenhet i kväll. Det innebar att jag fick ta hennes spinning idag. Det var riktigt roligt
Nu kommer Ulrica ha den 2 gånger men sedan är det risk att jag tar den. Finns alltid något roligt att se fram mot.
Och det är viktigt om man vill hålla depressioner och andra tråkigheter borta. Se till att ha något att se fram mot, gärna inom 12 veckor. Fast ni har det lite extra lätt med det. Herre det är ju inte många timmar mellan något dunder pass.   

26 Mars

Nu är vi i Västerås hos Thomas gamla jobbarkompisar.
Sov på hotell i natt. Det stämmer att små saker kan reta en mer än stora ibland. Vaknade i natt eller närmare bestämt vid 5 för att ge Zac välling. Kanon att det finns vattenkokare tänkte jag när vi kom.
 Den var inte så kanon den var kaputt. Det är tur att det var okej med kall välling. En sådan sak i kombination med att det var bäddat för 1+handdukar för 1+ luftkonditionering som inte gick att ändra+rummet låg vägg i vägg med hissen(det hörde inte jag men mannen) så blev man lite irriterad. Men sådant tjänar man inget givande på, så det knäppte vi bort.
Fredag och lördag var mycket givande och trevlig. En liten energikick. 
Inom kort kommer massor om information om detta.

24 Mars

Jessica och Lena sjuka. Man får bekänna färg med jämna mellanrum. Men som tur är är det 24 timmar på ett dygn. Och varför gnälla, det kunde varit mycket värre. Nej nu är det bara att hitta lösningar.
 Ellenor, jag har sagt det förut men det tåls att upprepas-Du är en klippa. Underbart att du är med i vårat gäng.  
10,15 hade vi i Högsbo-Sisjö företagarförening styrelsemöte. Vi är grymma, om jag får säga det själv. Smidiga, roliga, givande möten. Roligt att var med. Där händer det saker som är bra för oss med företag här ute. Du är väl medlem? Det tjänar du på.
Axel står bakom mig och övar upp sig i receptionen. Han är som obränd lera. Formbar. Skall bli ett nöje att följa honom. 
Vi kommer bli ännu bättre på PT. Det är ju en väldigt bra investering menar jag att satsa på sig själv.
Christina hade en av Er trevliga kunder på PT idag. Såg att hon körde med T-rexen. Den är varitationsrik.
Imorgon är jag, Zac och Thomas i Stockholm för att utveckla oss och i längden Er. 
Kunskap är ju inget tungt. M.v.h Cattis 68 kg. 

23 Mars

Hade möte med Kersti hon som har varit i cafè delen sista tiden. Det har alltid varit hennes dröm att driva eget i lunch-cafè branschen. Nu är det bara så att vi tagit beslut att driva fik och mys stället själva. Det kommer att öppna sallad och sushi och andra förhoppningsvis trevliga ställen i huset runt påsk. Vi kommer inta ha luncher, men andra goà saker man kan äta och umgås kring.
Vi kommer även att köpa in fler high tech gym maskiner som vi kommer fylla nuvarande lunchyta med.
Vi kommer även göra lite fler inköp och ändringar. Som vanligt enbart till det positiva.  

21 Mars

Hade ett företag på Zumba med Zara på lunchen. Jag säger det igen, vad glädje det är. Glädje är vårat ledord. 
Vad är ditt? 
Motivationen ökar ju mer glädje du har, och vem vill inte öka den?
Perfekt tid att fixa till kroppen så att den är lagom innan midsommar. Starta nu, gör det bara. Ät oftare. 

20 Mars

13,00 och jag har nöjet att ta hand om Teens gruppen. Vid hade balans pass. Balans är ju inget som man kan få få mycket av. Det är väldigt roligt att ha 11-15 åringarna här. Jag vet att det är ett grupp där den fysiska aktiviteteten har minskat drastiskt. Det kommer vi göra något åt. Invänta mer info.
Lisa som har spinningen på söndagar kommer att flytta till Kungälv( där hon arbetar) inom kort. Så njut av henne så länge som möjligt.
Pernilla skall ha barn i början i Maj och börjar känna sig lite trött nu. Det innebär att hon trappar ner sina pass här. Ja alla behöver inte köra 40 timmar innan förlossning. Fast jag kände inte av det så mycket eller vad det att jag inte kände efter?
Om 1 vecka har vi äntligen fått dagis. Skall bli underbart för alla att han kan vara där några timmar. Det är inget jag skulle rekommendera om man är anställd att ha med barn till jobbet. Det tar mycket mer tid än man kan tro. Hur lång tid tar det att byta 6 blöjor och amma var 3 de timma av de 8 timmar de flesta arbetar? 

18 Mars

Sanna hade ätit lite fel igår när hon träffade några goà vänner så hon var lite dålig i dag. Fastän det var 100 år sedan sist jag hade pump körde jag istället för att ställa in. Vilket pass det blev! Det kommer jag bli kroppsligt påmind av en vecka säkert. Fredagar är sköna få då är det fredagsmys på gång.

17 Mars

Antikrundan spinn-pilates. Det är ett pass som vi haft länge men verkligen håller i sig. Tänker fortfarande på när ni kom hem till oss med en jättegod lyxig fisk-skaldjurstallrik och vitt vin. Ni kom precis i rätt tid. Tusen tack.
Klippte mig hos Nette idag. Den kvinnan har ett liv fullt med händelser, milt uttryckt. Hade stationspasset för Thomas semesterfiraren. Vad bra alla kämpade, hade ni ätit huggorm eller? Har ju lagt in ett sådant pass på fredag morgon så jag vet hur givande det är.Knökat på Zaras Zumba igen, vilken glädje.  

16 Mars

Vilken bra start, var på Ronnie Hellströms föreläsning som vi i styrelsen för Högsbo-Sisjö företagar förening anordnar . Varje månad har vi det på Arkepelagen. Det startar 7,30 med mingel och frukost. Sedan är det olika intressanta människor som kommer.  Ronnie pratade om sin fina fotbollskarriär och om hans engagemang i Hornbachs etablering här i Sverige. Nu kommer de att öppna på Forbos nuvarande läge här i Sisjön. Yes vad bra.
Körde Thomas till flyget. Han skall till Åre i jobb och nöjen. Han åker ju skidor bättre än han går!
Körde en gruppPT det var roligt. Hoppas de tycker det i övermorgon när man kan känna av lite av våra muskelövningar.  Ni är för komiska på Zumbastepen. Jag ler hela passet igenom.

15 Mars

Livet rullar på. Möten, reception, pass och swisch så har dagen gått. Håller på att skall bättra mig med mina arbetstider snart. Det känns konstigt när man är ledig en halv söndag ibland. Vet nästan inte vad man gör. 
Ju mer man har att göra ju mer får man gjort även hemma märker jag.
Hade företagspass idag. Det var Pilates. Det var riktigt roligt, tror att det var 3 år sedan jag senast jag var där.  
Det känns inte alls som länge när man är här och jobbar en 12 timmarsför det är så varierat. Kanske det är så man skall kolla om man har rätt jobb. Testa va på ditt jobb och arbeta 12 timmar. Ta bara en vecka till att börja med. Ni kanske t.o.m. skulle får lön för alla timmarna. 

14 Mars

Vad livet är växlande. Tur är väl det för annars kanske man inte märkt att man levde?
 Hade möte med städLena här. Hon har något problem som gör hennes röst hes och kroppen trött. Kanske någon som vet.
Gjorde en ny reklam radiospot med Werna på Partille radio, tack.
 Så nu tycker jag att ni rattar in på 88,0 och lyssnar.
Skoj att det går bra för Niclas på spinningen. Ser high tech ut när han kör. Tror det är risk att jag kanske höjer mig från cd till mp3 snart. Blir lite mobbad för min mobil som jag sjäv tycker fungerar väldigt bra, oftast.

12 Mars

Steppasset idag var lite att slå 2 flugor i en smäll. Det var en kund som ville ha övningar som hon kunde köra när hon låg på hotell några nätter i veckan i jobbet. Så steppen idag blev ett hotell pass. Jäses vad roligt, job oj höll på att skriva jobbigt när jag menade givande det var.
Så kunder säg vad ni önskar så kör vi det. Ring så spelar vi fanns på radion förr. Nu har vi step istället med egen favorit önskan. Jag väntar och du det gör inget om du säger till alldeles innan för jag har mycket roligt i huvudet som är lätt att plocka fram.
Hade möte med en professor idag. Honom gillade jag.
 Om vårat projekt går i lås nu kommer han att vara med.
Våra Personliga Tränare får mer och mer att sätta tänderna i. Det är otroligt positivt. Skoj att märka att ni mer och mer investerar i den kropp vi bär med oss och bor i hela livet. 

10 Mars

Thomas syster Monica skulle på jobbmöte i goà Götet i morgon så hon var på pass här idag.Hon fick bekänna färg. Hon valde spinn 30 min.+ station 45 min. 
 Nästan alla skall hitta likheter på barn och föräldrar. Det försöker jag undvika. Det är lätt att man själv gör saker som man inte gillar när andra gör det. Komiskt är när en del säger" så gjorde alltid min mamma" "så sa alltid min mamma". Är det kanske en strävan för en del att ta lite av sin mammas identitet. Alla kanske inte önskar höra varje gång hur lik någon annan man är. Se människor för vilka de, är inte vilka de liknar. Det är roligare att vara ett original än en kopia. Fråga mig. Det är jag ett levande bevis för.
 Det är inte alltid lätt att bygga upp sin egen identitet. Men om du orkar kan jag lova dig att den kommer bli precis så som du önskar.
Träffade BK Heid Ck idag. Han är en grymt bra tränare. Det blir att man kan få en bra uppfattning om tränare här. Jag står ju bredvid både spelare och tränare. Han är i världsklass. Han skulle jag gärna ha lite mer engagerad i Verket. Så det får jag jobba på. Malle var beredd snart börjar min charmoffensiv. (Malle är hans fru) 

9 Mars

Intressant och givande möte med en kvinna i Kviberg idag. Det är olika projekt vi har på gång nu. Givetvis kommer mer info med än gång det är mer förankrat.
Vi är stolta över er kunder . Det är ni som gör stället till vad det är. Våra sköna instruktörer bidrar också i hög grad.
Mars är en väldigt bra månad för då är ju april på väg.

8 Mars

Idag hade vi en kille som var här och testade i receptionen. Axel heter han, han är väldigt framåt och trevlig. Det är skoj att se. Honom kommer vi alla säkert se mer av.
Ser att det är kvinnodagen idag, man får sätta in det i ett världsligt sammanhang. Då blir det än viktigare.
Ofta på tisdagarna är lilleman med Zara. Det kommer troligtvis innebär att han likt Rebecca får in mer informattion än vad som kanske ses som nödvändigt innan en äldre ålder. Men var gör det, trevligt och mysigt har de ju hela tiden. Tänk på vilka stunder i ditt liv du har det riktigt trevligt och mysigt. Vad gör du  då? Vem är du med?
Gör nu det oftare eller träffa denna människa mer. Försök öka ditt välbefinnande.
 Vad är meningen med livet för dig? Egentligen. Bra fråga, kan jag känna ibland.  

7 Mars

Måndag och ny vecka. Skönt att man får vara med. 
Idag fick jag hjälp med lite stepsteg från Åse. Meningen var att jag skulle tänka själv men hon var snäll och kom in. För oss fullblodsproffs räckte det med en kvart. 
Skoj att vår Zumba är så populär. Tittade in på Sannas Zumba idag, åh jäses vad roligt det såg ut. 
Det är ju bra  att det är en själv som styr över sitt egna liv. Då kan man ju fylla det med massaa roligt.
Roligt är allt du ler och mår bra av.
Hade en snickare hemma idag. Han hade tid först efter sommaren lät det som. Han trodde nämligen att frun ville skiljas om han inte engagerade sina snickarkunskaper hemma  först på något jätteprojekt . Så kan det kanske vara. Själv tror jag inte mannen vill att jag gör mitt jobb hemma också ha ha. 

6 Mars

Vi hade ett killkalas här idag. Det här gänget var ovanligt positiva och goà mot varandra.
Vi kan ha kalas för de flesta åldrar,  så kontakta oss bara så får vi se vad vi kan hitta på för roligt. 
Skulle satt ihop lite nya steg idag men jag tror det får bli en annan gång . Mitt huvud är tillfälligt fullt hi hi.
Idag hade vi en annan tjej som testade i receptionen. Det med personal är inte lätt. Vi söker även en duktig städare för Lena har ofta oturen att bli sjuk. Tveka inte att kontakta oss.

5 Mars

Våran Zumba stor och liten är kalas. Det är roligt att träna med sina barn. Många snackar mycket om vad de vill göra med sina barn. Men tyvärr märker jag att det oftast är snack. En del föräldrar kommer och låter sina barn gå med någon annan vuxen för de hinner inte själva. De skall handla är göra endra ärenden man kan ju undra vad som är prio ett i deras liv?
Och hinner inte? Passet är 60 minuter och varje vecka består väl fortfarande av 336 halvtimmar har jag för mig. 
Hade vuxna levt lite mer som sina barn kanske livet sett annorlunda ut på många positiva sätt. 
När man gör ett sådant här utlåtande blir en del irreterade, det är helt okej. Men bli det bara om det är befogat på dig annars släpp och gå vidare. Och man kan ju undra om man skulle bli irriterad på det om det inte var för att det fanns en sanning i det för dig.
Mätte några idag och det är alltid lika roligt att prata mat med folk. Oftast är det ju av förklarliga skäl det man snappat upp i media , tidningar och annat det man vet. Eller tror sig veta.För det är ju inte alltid en sanning för alla. Se på hela dagen på vad du äter och starta inte om på måndagar efter ett felsteg nej bättra dig direkt så blir konsekvenserna mindre.

4 Mars

Morgonpasset på fredagar har hittils varit mest mage-rygg men från nästa vecka kommer det bli ett stationspass, lika gott som det på torsdagar 17,35. Det ger er än genomkörare på hela kroppen. Det är ju inte fel innan helgens bravader.
Hade en handbolls tränare här som önskade  träning cirka 10 veckor senare delen av fredagkvällen. Får se om instruktörerna nappar på det. 

3 Mars

Konferensen full av bygggubbar eller bygggubbar fulla av konferens. Karin bakade bullar till dem nu när lunchserveringen tillfälligt är stängt.
Ibland när vi har mätningar så tar det ett tag innan hela veckomenyn kommer. Det är lätt att glömma vad som slinker ner ibland.Jag tror att det är de "glömda sakerna"är de som sätter spår. För kanske är de dem ni tänker på mest. Börja istället tänka på allt bra ni äter och gör. Börja nu vet jag.
I morse hade jag Swedbank på spinning mage,rygg + axlar som en pigg beställde.Det var trevligt. Det blev lite varmt, milt uttryckt.  Det var mörkt och 2 björnar som sov i sovrummet i morse när jag klädde på mig. Byxorna blev bra men tröjan blev en långärmad. Det blev kännbart på spinningen med en lätt ljummen kropp. 
På kvällen hade vi ett glatt gäng innebandytjejer som skulle varit på ett eget pass med mig men jag var visst bokad i receptionen och på instruktion samtidigt. Så de fick nöjet att vara med på Zaras Zumba.
  

2 Mars

Hade en säljare här idag. Det finns många väldigt bra och duktiga men dit tillhörde inte denna. Han var inte det minsta påläst om oss. Då menar jag inte det minsta. Vilket hela tiden märktes i hans klantiga frågor. Hans ödmjuka sida hade inte vaknat ännu...
Med så grymma kunder vi har här blir man bättre på sin fingertoppskänsla när det gäller stämmningar. Ni gör det väldigt lätt att jobba här, hur länge jag än jobbar. Tackar! 

25 Februari

Idag hade vi ett företag här som körde Zumba och Yoga. Tänk på det, att vi gärna kör mixade pass om Erat företag önskar en rolig och givande aktivitet. Vi har ju även frukost, lunch och fika här.
 Snart är det Mars, tiden går så fyll den med bra minnen. Välkommen hit så hjälper vi dig med det. Inga problem.


23 Februari

Idag var sista dagen för den manliga ägaren av lunchserveringen. På måndag tar Mix över med Kersti i fören, det ser vi fram imot. Man lär så länge man lever. 
Vi hade några som var här och intervjuvade Familjen och Sture 90 år. Det får ni inte missa i olika lokalpresstidningar som kommer ut snart.
Sture är min högra hand eller om vi skall kalla det sekreterare på seniorpasset ha ha kl 10,00 på onsdagar. 
Förstår inte varför inte fler har upptäckt Åses sköna yoga på onsdagar. Kom hit, njut och utveckla dig. Och det samtidigt!
 

22 Februari

Startade dagen med en golfinstruktion. Nu är det en bra tid för att börja med din försäsong för golfen hos oss. Boka gärna en gym instruktion och bara säg att det är för en golfare.
Du kommer ha en bättre swing, slå längre men framförallt få ännu bättre kroppskontroll. Och det redan i år.
Vi hade en bank i konferensen idag. Jag hade nöjet att föreläsa lite allmänt om meningen med livet för dem. Jag fick mycket gensvar i form av kroppsspråk och läten, hi hi. Hoppas ni hade lika trevligt som jag.
Var hos Kent Forsman på Avenyn och fick en kärleksfull behandling på min rygg, not. Men bra blir det, han har varit den bästa för min skoliosrygg än så länge. 
Idag hade Zara Utsikten, det gillar båda parter. Vi hade en tjej eller vad man kallar en hona runt 40 år . Ja i vilket fall som helst så har hon gått ner mycket i vikt senaste tiden, vilket resulterade i denna roliga fråga från Zara till hennes man Magnus"Är det verkligen din fru?".  
Hon fick ett underbart träningspass som hon skall köra ett tag framöver nu. Lycka till.
Tänk på att vi har en personlig shopper i fall du tröttnat på din garderob eller ändrat din kropp. Det kanske hade varit till din fördel att ändra lite färg och form på dina kläder och då är Lotta rätt människa att hjälpa dig. Säg till oss i receptionen om du är intresserad.
Christinas Pilates på tisdagar är ett skönt sätt att hamna i nuet i.

21 Februari

Måndag och vecka 8 är igång. Idag kom en tjej hit som heter Jennifer, hon skall praktisera här i 2 veckor.
Det är inte lätt att vara praktikant i endast 2 veckor på något ställe.
 Se på dig själv, när kände du att det flöt på, på ditt jobb när du började där?
Sannas Zumba bara växer, jag tror det var närmare 60 på den idag. Ja visst vi har plats för 80 där inne men ändå vad gött det var. 
Vi har nu 6 Zumba i veckan så testa gärna. Zumba är glädje, glädje, svettigt.
Sanna är även en duktig personlig tränare. 
Kanske det skalet du går och bär på, jag menar din kropp är värd lite service, omtanke och underhåll!?  
Kolla under personlig träning här på hemsidan och ring.
 

RSS 2.0