Tore

Klart det var kanonväder när du hade öppethus. Det var gott och trevligt. Tack skall du ha. Trevligt att träffa Er kunder lite mer påklätt ha ha och privat.
Det finns en filur på Alaska som heter Jörgen som vi skall bära in hit i Augusti. Jag menar Milon bara måste han börja köra. De har även en spindel i nätet som heter Helle. Hon är duktig med träningen. Så olika det kan vara på samma jobb.
Funderar ibland på hur mindre tränade orkar. Jag var på Reef 2 dagar och åkte rutschkana säkert 50 gånger. Det var en hel del trappor att springa upp i och det kändes. Ja i och för sig skulle man kunna gå upp. Men då skulle jag inte hinna lika många åkturer.

Sjukgymnaster

Vi söker 2-3 stycken pigga, träningsintresserade sjukgymnaster till  hösten. Pontus som vi hade gick som vikarie på en etablering. Det är väldigt skevt det där med etableringar. En del fick sina andra får köpa i dolda budgivningar. Så känner du någon som du skulle vilja se här hos oss så hör av Er.

IHM

Var på IHM och lyssnade på ett slutpläderingen i ett jobb några studenter gjort för oss. Väldigt bra gjort var det.
En av dem har börjat jobba här nu, Christofer heter han. Välkommen till oss.
Hoppas det blir några till nu när de är så insatta i Träningsverkets verksamhet.
Milon går så bra som jag tänkt mig. Vi har ju Rebecca som kör också hon är 142 cm lång och har med sig en bilkudde på 2 av maskinerna. Vad gör man inte för att få Milona?


Överläkare

Började läsa Babbens bok nu. Redan har en mening satt sig, "Jag trodde att en överläkare var han som tog hand om midja och uppåt."
Det är nyttigt med lite lättläst och roande som får en att skratta.
Kom in på ett pass annars, så lovar jag dig glädje.
Har många privata sittningar med deprimerade. Tråkigt att vi skall behöva känna så. 145 miljarder kostar det samhället på ett år. Cancer minskar men deprissioner ökar. 
Kom hit så hjälper jag igång dig .


Spinning

Hej
Nu har dagarna fått ny benämning.
Det blir lätt så när man har en datahacker till dotter som kinkade sig lite på mitt förra system.
Ja ja det kan väl se lite dumt ut om 14 dagar med egna datum kommer på en dag.
Spinningen gick bra. Så nu hjälps vi åt att göra dem varma i kläderna de som kommer att börja ha pass här sedan.

 

4 Juni

Igår hade vi instruktörs möte hemma hos oss. Vilket perfekt väder vi fick, igen. Själv tycker jag allt känns totallyckat. Maten, stämmningen, flytet och allt vi kom fram till. Ser redan fram mot höst schemat. Ja ja jag kan längta efter jul mitt i sommaren också. Men jag lever i nuet och är medveten om att det är där jag lättast kan påverka situationen.
Tyvärr har Lena fått sluta arbeta här nu p.g.a hennes lungor och annat som spökar. Hoppas du blir bra snart.
Imorgon är det spinningutbildning så nu laddar vi.


  

2 Juni

Nu börjar alla helger. Det är en hel del röda dagar i Juni. Så veckorna känns lite ryckiga. Ja ja ännu en sak vi inte kan påverka så vi ler och går vidare.
Kursen var en av de bästa jag varit på de sista åren. Och kurser plus utbildningar ocgh föreläsningar blir det en hel del.
Kursen jag pratar om är den vi hade här hela tisdagen. Vi lärde att allt går att räkna ut t.o.m min kondition. Och det utan att jag rörde på mig. De som hade sprungit i måndags räknade också ut sin kondition och alla kom väldigt nära den vi fick efter joggprovet. 
De flesta röda dagar som ligger på ordinarie vardagar har vi öppet 10-18. Så även idag.  

30 Maj

På jobbet är allt hur trevligt som helst. En skön känsla ligger som en sommardimma här inne.
Vi skulle jogga 2,5 km på tid. Tyvärr är min rygg fortfarande kass efter mitt smarta drag att lägga sten 6,00 en söndag morgon innan jobbet. Det smällde till rejält så det tar väl ett tag innan jag är vig som en panter igen.
Zara, Eleonor, Christofer och Thomas sprang.Tiderna låg 10,29-12,45. Väldigt bra tider. Tänk inte på att du kom 5 sekunder efter ettan Thomas.
Testet var en förberedelse inför morgondagens kurs. 
  

28-29 Maj

Nu var det öppethus i helgen för att stolt visa upp Milon. Vi bjöd på ost och kex plus lite småtugg. Fick säkert i mig 1 kg ost själv, för det var det enda jag åt på dagarna här. Vad roligt att så många kunde komma och besöka oss. Tack för trevligt sällskap.
Hade möte om vårat unika upplägg när det gäller företagsträning. Även det skall bli hur roligt som helst att köra igång.


27 Maj

Nu är jag varm i kläderna på att ställa in Milon. Kan ni förstå hur skönt det är att gå in och sätta i sitt kort och alla inställningar bara ställer in sig. Din fokus blir på att kolla bubblor, njuta och röra dig. När du rör dig har du även den excentriska belastningen så 17,5 minuter räcker gott. Innan du fått till  vikterna kan du köra 2 varv. Men där räcker det. Målet är 17,5 minut-ett varv.
Perfekt även i sommar om någon "inte har tid". 

RSS 2.0