30 September


Klockan är inte mycket och jag är redan här och bloggar. Jag blir bättre på att hänga med även här. Som ni ser på bilden är Magnus Sportlife här och gästposerar. Snygga miner fick vi båda på kortet som togs. Kanske skall ta mer än 1 bild. Alltid lär man sig något om man är öppen nästan gjord av lera, formbar. Stackars de som är gjorda av lera och redan brända. Idag är Willys  på vår övervåning i den moderna konferenssalen. De flesta har en något drygare dialekt. Trevliga och från Stockholm är  en del av dem . Ja det finns den sorten också ha ha. 

29 September

Lillördag och vilket party det blev på steppasset. Vi körde salsa, marenge, cowboystil och bollywood. Visst step hade vi också.Pernilla hade TEENS i gymmet det var väldigt uppskattat. Nu har vi lagt in Flowin i stretchytan. Testa gärna, det känns och då vet ni att det syns och det är ju roligt.
På kvällen efter en rolig duschstund här begav jag mig av till Varberg. Där vad det Kungsgatan och Asia Spa som gällde. Där vad det 1,6 miljonersklubben som hade föreläsningar och trevlig sammanhållning. Först vad det om bröstcancer. Och jag hoppas inte ni har missat att vi är väldigt engagerade i . Annars välkommen in så berättar jag mer eller kolla hemsidan. Facebook har vi sök på Träningsverket så hänger du med ännu mer och missar mindre. Deras andra föreläsning var om olika ledsjukdomar . Det är intressant att lyssna och lära. Sedan var det jag som hade nöjet att sprida lite energi och mellan allt roligt även få dem att få ett liv med mer flyt. Jag tycker mitt liv flyter bra. På gott och ont jobbar jag och Zac mellan 10 och 16 timmar per dag och även helger. Det gör att man får mycket gjort men även att man utnyttjar all tid bättre.  När man insett att varje vecka är 336 halvtimmar och det inte går att ändra på, då har man kommit långt. Jag märker att det är väldigt många som tror att veckan kommer bli längre, så mycket som de skall hinna med. Eller mycket och mycket förresten. Många skjuter upp saker och "går över saker" exempel smutstvätten. Och sedan när de går förbi tvätten tänker man negativa tankar om den . Med den hjärna som styr hela vårt liv och de känslor vi har. Nä sluta tänka stressande, negativt eller med suckar om saker du vet du måste göra förr eller senare. Gör det förr så har du mindre negativa tankar i din kropp.
Tiden går fort så fyll den med glädje. Välkommen tiil Glädjeverket.

STÖD CANCERFORSKNINGEN & VINN FINA PRISER

Imorgon lottar vi ut första Calvin Klein doften, det är 6 stycken som har chansen att vinna som det ser ut nu. Kom igen nu skicka in ditt bidrag så har du också chans att vinna.    SMS:a BESEGRA 3770 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.    Exempel: BESEGRA 3770 Cattis Sandell
Imorgon lottar vi ut första Calvin Klein doften, det är 6 stycken som har chansen att vinna som det ser ut nu. Kom igen nu skicka in ditt bidrag så har du också chans att vinna.   

SMS:a BESEGRA 3770 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.    Exempel: BESEGRA 3770 Cattis Sandell

27 September

Coffe och Deli var här idag. Det var en av de firmor som önskade hyra vårat matverk här. Det är den firman jag får bäst vibbar av när de är här.Och då vet ni hur det brukar sluta, så min gissning är att det blir de som kommer servera maten till Er snart. Idag kände jag mig lite stressad av alla möten och annat jobbgöra så jag ringde Pernilla och frågade om hon kunde ta spinningen idag och det var ju inga problem, hon är otroligt positiv och hjälpsam. Så idag hade jag nöjet att ha pilates med seniorer 10, med vanliga dödliga 12 och step med odödliga 18.Jag älskar variation och då är man ju på rätt ställe. Glöm inte att känslan är viktigare än tanke ibland. Så känn in en tanke som du gör om till en känsla på något positivt du upplevt. Och voila så har du blivit en levande glädjespridare.   

25 September

Nu har vi gympakurs hela helgen. Det är för alla glada som önskar mer kunskap och eventuellt även hålla i egna pass i gympa. Vi kommer även ha kurser i spinning och pilates den närmaste tiden. Känner du att du vill göra något nytt som både är roligt och givande, bli instruktör. 

23 September

Idag hade Rebecca studidag och var här och jobbade. Hon är otroligt säker på allt här. Kanske inte så konstigt med tanke på att hon endast var 2 när vi öppnade här i Sisjön för 8 år sedan. Imorgon kan inte Annelie ha Zumba här så det blir Catarina som tar lite salsa och disco istället. Prova gärna pass du inte tidigare testat. Helst skall man ge allt nytt 3 gånger innan man tar ett beslut av vad man tycker. Ja nästan allt i alla fall.

22 September

Våran viktkurs denna veckan fick en föreläsning i motivation och glädje. Glädje är ju vårat ledord och med det kommer man längst. Hur lycklig är du? Och vad är det som gör dig lycklig en längre tid? Om du har svaret på det så har du det lättare även i motgång.

20 September

Idag hade vi Helena från BNI här. Det är ett nätverk som går ut på att sprida sitt företag lite personligare. Jag tycker att ni kunder är världsklass på att sprida vårat .Ni vet väl att ni får 1 månad extra för varje ny årskortskund ni tar med hit till vårat goà ställe?

19 September

Val idag och där är man med. Kändes skönt. Helst skulle jag vilja ha lite av alla partier men hur lätt är det? Håller på att öva lita Bollywood, det var väldigt roligt. Vi kommer att ha det en gång till.Missa inte detta. Man kände sig ännu kvinnligare och mer sensuell efteråt. 

Zac jobbar

Zac på jobbet idag.


18 September

18 September. Jag sitter och skriver detta kl 13,15 och nu har Zara receptions koll. Hon hade ett väldigt uppskattat yogalates tidigare. Om 45 minuter skall vi ha Bollywood här i 3 timmar. Jag tänkte hinna äta en Big Mac och spela en vinnarrad på hästar innan. Om man inte spelar kan man inte vinna. Och jag vill alltid känna mig som en vinnare.  Imorgon är det val. Jag tittade lite imellan Idoluttagningen igår på våra olika partiledare. Det var inte direkt en rad av entreprenörer som stod där. 1 var imot privatesering av skolor men hans egna barn har gått i privatskola. Skulle väl vara som att jag äger detta men aldrig tränar här utan har årskort på något annat ställe. Nej det hade varit roligare om de var mer som företagare. Jag är väl extrem men jag ser även mitt förhållande som ett AB. Där måste också finnas mål, kontroll och årsredovisnigar. Det tycker jag är jätteroligt.

17 September

17 September. Det har varit väldigt långa dagar för oss ett tag nu. Det har gjort att när vi skulle gå hem vid 16 idag kändes 8 timmar som en halvtid. Men jag tycker nog att de dagar som är långdagar gör så att man får lite press på sig och får mer gjort runt om. Kanske inte tisdagen 06,00-22,00, då är man inte Piggelin.  Jag är glad att jag har ett så roligt jobb. Igår föreläste jag om Positivt tänkande. Det är något man kan öva på lite då och då. Börja idag och le åt 10 personer minst varje dag som du inte känner. Se hur de reagerar. De som är under 12 eller över 60 brukar le tillbaks. De där imellan stirrar mer. Hur är du ? Fastän du inte är under 12 kan du vara som en glad sådan t.ex. om någon säger att du har fina kläder tacka och förklara att det är dina princesskläder. För sådana kläder har nog alla tjejer under 12 haft. Ja ja killar ni kan säga prinskläder.

13 September

13 September. Idag var Kristinedalsgymmet här och kollade på våra nya Gym-80 maskiner . De tyckte vi hade det väldigt mysigt och fint. Det blev jag glad av att höra. En av de 7 som var här väntar barn, jag blev nästan sugen igen. Det suget tror jag man kommer ha länge. På kvällen var Andreas här. Andreas kommer att vara praktikant här på torsdagar och fredagar denna här terminen. Det är i gymnasiet man kan ha en sådan längre praktik. Skall bli roligt med en kille i våran tjejdominerade reception .  

12 September

12 September. Jessica tog ut en semesterdag idag. Hur många dagar har du kvar på semestern? Nästa år tycker jag du skall ta din semester på ett annat sätt. Det var nämligen så att 3 herrar frågade mig hur de skulle få sin semster att kännas längre. "Det kan väl din hjärna tänka ut" sa de. Och mitt förslag blev att de skulle jobba måndag, tisdag, onsdag sista veckan innan semestern skulle börja. De 3 testade och i och med att de jobbade 3 dagar då så fick de börja jobba på en torsdag efter 4 hela veckor också. Alla 3 tyckte de kändes som semestern varit den längsta på många år. Det är lätt att" lura" sig så livet känns ännu bättre.

11 September

11 September. Lördag och Ulrica har spinn päjs på morgonen. Det fungerar riktigt bra. Ulrica har spinn päjs även på söndagar och onsdagar om det passar dig bättre. Idag hade jag en kund på steppen som skulle jogga med mig 15 minuter rfteråt . Hon kom in och sa att hon inte kunde för hon skulle vara borta klockan 15. Hon var med 10,40-11,40 och skulle alltså fixa till sig i över 3 timmar . jag frågade om hon skojade(för hon är rätt rolig). Men ojdå då hann hon jogga 15 minuter sen ändå. Vi måste bli bättre att leva i nuet.Och också lära oss tid. Kanske du skall börja stå på 1 ben varje gång du väntar på något, vad som helst. Vi i Sverige hade ju haft världens bästa balans sedan med tanke alla köer och annat väntande vi ägnar oss åt.

10 September

10 September. Dagen for fram. Det är konstigt att samma längd kan vara kortare vissa dagar. Många som började viktkursen nu i veckan var inne och lättade sitt hjärta. Otroligt nog har de redan kommit in i sitt "nya" ätande . Väldigt bra jobbat!Jag är själv med i den. Mitt mål är att behålla vikten någolunda men gå ner 4 procent i fett. Alltså få en hårdare kropp. Snart skall jag sluta amma också och då kanske de blir en förändring på vissa kroppsdelar.Denna kväll avrundades med Zumba. Det var Anneli som körde.Från V 44 kommer vi ha det minst 3 gånger i veckan . Skoj att du kan komma fler gånger Anneli och tack för idag, dom tyckte det var jätteroligt. Och alla härliga kunder njut av eran grymma insats, jag såg er och fotade er. De bilderna kommer på våran facebook och hemsida.


RSS 2.0