Barn Yoga

Vilken rolig kurs! Tanken när jag bokade mig på barnyoga var att få lite inspiration på andra pass och i livet i allmänhet. Men nu efter detta bara jag måste ha barnyoga. Då skall jag testa alla åldrar från 3 år. Så håll utkik. 3-5 är med vuxen. Ni kommer ha roligt under tiden det lover jag.
Testade idag på Suprise passet med vuxna att bara köra barnyoga. Väldigt skoj och jobbigt, jag menar givande förstås. 

Kurs

Jag och Catharina skall gå på Yogakurs för barn. Jag var helt inne på att kursen skulle vara på lördag och söndag men fel. Den är på torsdag-fredag. Tur att Catharina var här och tränade Milon igår. Det är bar att ändra om planeringen i hjärnan och på jobbet. Skönt att både Eleonor och Zara is in acttion.

Lyckat möte

Hade ännu ett stimulerande möte idag. Tessan var här för att planera sin framtid här på Verket. Det blir lite nytt blod in på instruktörssidan.
Igår skulle jag bada med barnen på Åby. Stängt ja ja inga problem då får det bli Askimssimhall.. Glad i hågen åkte vi dit men samma där , stängt. Hallå är det ingen som vill bada på sommaren? Det får bli Lerum i morgon.
Nu har vi haft en annan elektrikerfirma här för att förbereda för våran omändring. Man skall nog äga en elfirma för att tjäna miljonerna.

Bygger om

Nu bygger vi om lite igen...
Resultatet kommer att bli:större och lugnare stretschyta, mer plats för funktionell träning, vattenmassagen på övervåningen(innebär mindre spring för er).
Det är skoj när det händer saker, fastän jag är av sorten som även gillar att längta. Hoppas nästan att det var Julafton idag ha ha.

Påverka

Hej
Nu är nästan hela höstens schema klart. Kom in, titta och kom med synpumkter. 
Det är ju för er så và med och påverka era tider. Det är skönt att vara en så närvarande beslutsfattare. Då går det snabbare i svängarna.

Mysig sommarbild


Lille Zac och Eleonor på Känsö. Njut av livet


Outdoor

Jag tror att outdoorpssen kommer att öka. Själv tycker jag det är skönt att ha möjligheten att kunna välja.
Så vi kommer att starta upp pass med  olika inriktningar ute. Jag kan se mig Eleonor(som är en av ute instruktörerna) ha pass ute i snön. Christofer som har station inne nu i sommar kommer även han vara ute ibland.Hans stationspass ligger 17,00 måndagar på förslag. Alexander är den tredje som kommer ha pass ute. Kanske kommer ni attvara både vid Sisjön och Askimsbadet. Det är skönt att vara vid vatten. Vi i Göteborg har ju förmånen att ha "mycket" vatten nära.

Yoga

Efter walken i onsdags var det en tjej som skulle ha ett testpass i Yoga här. Det märktes att Yoga är en stor del i hennes liv.
Hon var en sådan instruktör som jag tror kommer att passa in här. Hennes pass börjar när höstschemat kommer igång. Jag tror det blir v 34.Seniorernas pass startar v 35.
Nästa vecka kommer ännu än Yogainstruktör hit och har testpass. Vi tänkte ha 3 Yogapass i veckan. 2 på vardagar och en på helgen.

Fettprocent

Mätte 2 killar i Utsikten . Hade man lagt ihop deras fettprocent och sedan delat hade den varit perfekt.
Det är nog lätt att tro att man kan äta mer fett om man är smal. Och det är klart man kan. Men om nu målet är en snyggare kropp då är det lite annat som vill till.
Skall bli riktigt spännande att få mäta om dem v 40.
För vi inledde ett avtal som gick ut på att vi får fota dem i badbyxor och lägga ut på vår hemsida om de inte nått målet.


Styrka

Nu när Sanna är hemma 1 månad fick vi ingen som kunde ta de Bodypump pass hon var uppsatt på så då fick vi ändra det till styrka.
Christofer hade det som var i söndags och hela gänget verkade väldigt nöjda. Han kommer att ha tisdag och söndag v 28 och tisdag, lördag och söndag v. 29. Lördagens pass heter suprise så där kan vad som helst hända. 
Otroligt roligt och ovanligt för säsongen är att det är så många goà kunder på många av passen. 
Jag tror att vi tar våran semester mer uppdelat nu än tidigare.
Själv blir det inte så mycket sammanhängade tid jag kan vara ledig nu.Men jag är bra på att njuta av nuet och tack vare det piggna till mer och mer. Jag kallades för Piggelin när jag var liten. Eleonor kallades Turbo. Kommer du ihåg om du hade något smeknamn och vad det var?  Passar det namnet på dig idag?
Som ni kanske redan vet har jag bytt mitt andra namn till Milon. Så ni kan ju gissa om jag gillar Milonträningen?
Har du själv testat än?

Powerwalking

Vårat pass 9,30 på onsdagar som vi kör runt Sisjön är styrka blandat med walk. Det tar cirka 50 minuter för oss att komma 3 km. Vi varvar sit-ups, utfallsteg, kickar mot träd, grodhopp, armhävningar, sitt mot träd med walk. Man gör det man kan och njuter av livet och sällskapet.
Välkommen. Vi kör det hela sommaren. 

Eleonor

Var ute på Känsö i lördags. Ja Thomas och Christofer fick hela Träningsverket att gå runt. Tack.
Det är Eleonor, våran helt suveräna medarbetare som är där. Hon är instruktör för andra militärer.
 Brun hade hon verkligen blivit så det är nog inte så mycket skrivbordsgöra där inte.
Det var en väldigt harmonisk och skön dag. Funderar på att börja lägga ut lite bilder. Men innan jag lärt mig det och fått tummen ur får ni gärna bli vän med oss på faceb. Träningsverket Sandell är namnet. Där ligger många trevliga bilder.
Vi är några stycken som håller på att förbättra oss på typ Crossfit pass. Det är ett pass som kan utövas inne som ute. Vi kommer till största delen köra dem ute.
Det blir 2-3 gånger i veckan. Och känner jag Eleonor rätt så spelar inte 12 minus grader någon roll.

Utveckling

Har en helt suverän tränare som brukar ha sitt lag här. Nu har han nyligen bytt lag och då blev det  lite liv i luckan här och var. Jag tyckar det är konstigt att man som människa så ofta har svårt att glädjas med andra. Va glad att ni haft förmånen och haft honom i "erat" lag istället .
Det nya laget var här och körde på flera dagar i rad. Det blev spinning både måndag ocH tisdag. Cissi först och Bodil sedan. Det innebar ju 2 helt olika pass även om båda var spinning.
Det är en stor fördel att få bestämma själv över passen, det blir varierat. Och det vet ni ju kära vänner att det är det bästa.
Bodil har verkligen blivit varm i kläderna. Riktigt bra pass har hon nu. Så ni som var på hennes första pass, gå igen! 
Vi är ju snabba på att döma och tänk vad skoj att se en människa växa så det knakar.
Hur är det med din egna utveckling?
Går den så bra att man ser en märkbar förändring på 1 månad där med?
Kanske man inte alltid vet vad man vill utan bara har en känsla av att det kunde varit bättre.
Jag kommer ha en hel del föreläsningar här till hösten.
 Målet med dem är att vi skall känna mer glädje. Håll utkik och hjärtligt välkommen. 

RSS 2.0