13 December

Stackars er som inte var här idag och missade världens sötaste pepparkaksgubbe, Zac. Vi i receptioner var tärnor men det kanske inte alla uppfattade , jag menar vi är ju så otroligt ljusspridande alltid.Ha ha.
Idag om en vecka skall vi ha en Freddykläder utförsäljning, så missa inte måndag 20 december kl 16,30-19,30.
Där kan ni säkert hita lite julklappar och slippa stirra runt sen efter det. Då kan ni ju basta och sola här istället, njut av livet.
Givetvis körde jag med puls på mitt spinning pass idag. Herre det blev ju både en piska och morot men visst jag kan erkänna att det blev något värre än vanligt. Oj.

12 December

Idag hade vidare utbildning för spinninginstruktörerna här. Det var i pulsbaserad träning. Det har funnits ett tag i Sverige men denna är än mer revolutinerande än alla nadra som redan finns på marknaden idag. Gott att vara nummer 1. Kom hit och testa. Pulsen är ju otroligt bra att ha koll på i all träning. Slösa inte med din tid utan investera i den. På eftermiddagen var vi matchvärd för BK Heid herrar och den matchen skulle ni sett. Det är ju i och för si ett tag sen jag var på en herrmatch, men gud så mycket bättre ni har blivit, grattis.

9 December

Idag åkte jag fram och tillbaka till Malmö, allt för att få den nya hemsidan precis så som vi önskar. Och det är med andra ord så likt våra nya otroliga lokaler. Jag känner nu när över ett halvår i de nya  lokalerna har gått att det här blev ju kanon. Det var inte så lätt att riktigt förstå när jag ritade det första strecken på en baksidan på en klädaffish.Sen kom ju Thomas den strukturerade in och då var det slut på klipp och klistra lapparna.
Hemsidan kommer att vara klar inom 2-3 veckor. Det skall bli väldigt skönt.

8 December

Idag gjorde jag och Åse ett studiebesök på Deli and Coffee i stan. Det var gott. Efter det åkte vi och spelade in en ny radioreklam. Den blev världsklass bra. Den kommer i januari på NRJ och Radio Partille. 
Zaras MRL på onsdagarna är välbesökt och uppskattat, kanske något för dig? MRL står för mage-rumpa-lår.
Sanna som börjar här när som helst i receptionen, som instruktör är även personlig tränare. Tänk på det nu om det råkar vara så att du har något mål med din kropp så gör hon resan dit både roligare och kortare. 

7 December

Idag hade vi ännu än som var intresserad av att jobba  som sjukgymnast här. Nästan alla som jobbar som sjukgymnaster är vana vid både svångrem och hängslen, men som tur är verkar det systemet sen 18 hundra kallt vara på väg bort. Det är mycket man skulle vilja ändra i världen .
 Då är det bra att veta att sig själv är lättast men inte alltid lätt att ändra. När man åker på semester med en vän märks det rätt snart vad det är för virke i dem.  Och det behöver inte vara till Turkiet, nej ta med dig vännen till ett valfritt motell i närheten en helg om du vill kolla virket. 
Nu kommer ena barnet flytta hemifrån dagen innan minstingen fyller 1. Jag tycker det är görskönt att ha lite mellan rum på kidzen.
Gyminstruktionerna rullar på, jag tycker det är väldigt förståndigt att ta en instruktion då och då. Tänk på att det ingår en instruktion i ditt årskort.
Jag tycker tiden går fort nu i slutet av året men samtidigt ser jag fram mot mysiga helger. Försök verkligen njuta nu av sällskap och mat. Har ni inget sällskap så är jag hemma alla helgerna.Bra att veta. 

4 December

Adda du är otroligt bra. Alla dina lagkamrater i BK Heid som var på ditt special insatta spinning idag var även de lyriska. Hon måste busat mycket med tanke på den energin hon har och sprider. Nästa termin har hon 8,30 både måndag och onsdag, varför inte vara med?
Hade avslutning i våran livstilskurs igår. Alla har fått fantastiska resultat( vi har statistik på allt här) Mikael Björk trodde han var midjemåtts vinnare på -13 centimeter men oj var det en som inte hade mätt och råkade hon ha-14. Oj då.Det viktigaste är att alla nu känner sig säkra på kost och kroppfunktioner och kan gå vidare själva. Kursen var 12 veckor. Jag tycker att det var kanon att så mycket fett förlorats och så mycket muskler (hårdhet)vunnits. Grattis alla. Vi hade även med vårat fotbollslag på 3 rätters middagen på Seglarkrogen. De märktes att de var med. Vårat lag kom 2:a, konstigt att de hellre vill bli 2 än1 kan det gilla att ligga i den divisionen de gör kanske? Vi var hemma hos en annan Björk innan. Han hade (ja kanske frugan) ordnat så det var total mysstämning redan i trädgården. Huset där han bor var från typ 1910 och otroligt charmigt och där inne var det glögg och olika goá tilltugg. Min favorit var baconlindadedadlar. Tack så mycket. 
Njut i jul av mat och dryck och tänk sedan mellan nyår och jul lite mer.
Tänk på att Christinas pass ligger 15,30 idag så då hinner du både det och att julshoppa.

2 December

Var på arbetsförmedlingen med Jessica idag. Insåg att det är avgörande vilken handläggare man har på ett ärende. Jag har trott att alla på samma ställe hade någon typ mall att gå efter men icke.
Nu har vi ändrade öppettider från 23 December klara så kolla in på hemsidan eller ta en lapp när du ändå är här.
Det kommer en ny personlig tränare som börjar här kring nyår. Personlig träning eller/och våran Livsstilskurs är något jag varmt rekommenderar er att investera i.Kanske en bra julklapp. Det kunskapen har ni med er hela livet plus att ni smidigare kommer till era mål- Mål är bra att sätta, men glöm inte sätta delmål. Och gör det av egen vilja. För en press från andra , visst det kan vara bra men även bli för stressande så öka din motivation genom lek och bus och vips så har du med energi till ditt mål och hela ditt liv. 

1 December

Vilket spännande år 2011 kommer bli.Vi kommer att utöka utbudet med Core och pulsbaserad spinnig nu direkt i Januari. Och ni som känner oss vet att det alltid kommer hända utvecklande saker. Gymnasium är nu sålt till en norsk gymkedja. Vi älskar att vara självständiga och styra och ställa efter er kunders önskemål hur vi vill. 
Jag är oerhört glad över de nya instruktörer som börjar snart.De har en otrolig kompetens och är riktiga glädjespridare. Ni kommer känna att ni gärna vill bosätta er här.
 Jonas som äger Deli och Coffee, den restaurang som kommer öppna efter helgerna här i våra lokaler var här och hälsade på. Det känns helt rätt med hans stil på mat. Hans tänk är i linje med en tränande och en som bryr sig om sin kropp. Det blir många goda saker att välja på. Det går också i linje med våran livsstilskurs, där vi lär ut massor om kroppen så att man får kunskap om sig själv. Vi förespråkar verkligen inte att man skall äta olika pulver. För det är extremt sällan man går ner i vikt från rätt ställen så som fett. Och om man inte gör det blir det mycket svårare att behålla vikten.Så hjärtligt välkommen till oss Jonas.

RSS 2.0