20 Februari

Personalmöte i detta  underbara vädret. På Jungman Jansson dessutom. Vi åt fisk allihop en sagolik fisk. Stämmningen var som vanligt kanon. Vilket toppen gäng vi har!
 Vi diskuterade nyheter och kommande projekt. Ni har säkert hört det förr, jisses vad mycket skoj det är på g igen. 
Ett  exempel: Frederik  börjar som Zumba instruktör. Yippie.  

17 Februari

Dagarna är långa minst sagt. De flesta dagar är minst 12 timmar. Känner att det tar lite så jag kommer ändra det väldigt snart. Har du också möjlighet att påverka i ditt liv? Ofta svarar man nej men när till och med jag gör det så kan alla. Ja ja reta er gärna det är lätt att man gör det.
Jag hade 16-17 åriga Heid tjejer på mental föreläsning idag. Det var för när jag såg u-sm i helgen när de spelade mot Sävehof (och vann) lös det mentala igenom rätt ofta.
Mitt mål vara glädje och påfyllning i ryggraden av styrka. Jag tycker att vi lyckades bra ihop.
Det gäller att jobba på det, men så är det ju med allt.
 

16 Februari

Igår var revisorn här. Jag får alltid en tanke på ekonomi när han är här.
Nu har jag fått mig en spark i häcken och kommer köra fullt ut med vårat projekt för barn och ungdomar med fetma, diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, självförtroende, motivation och annat givande som vi är grymma på här.
Våran livsstilskurs flyter på kanon. Vill du göra en förändring i ditt liv, kontakta oss.Gör det bara. Det kommer ingen och gör det för dig tyvärr. 

15 Februari

Idag test jobbar Lisa här. Hennes mamma tränar här och brodern är här via ett fotbollslag, så hon kommer inte känna sig ensam  ha ha.
Sportlov hela veckan. Innebär lite andra instruktörer på vissa pass. Njut av variationen det kan påskynda utvecklingen.

14 Februari

Alla hjärtans dag. Det märker alla ni kunder som är här idag. Vi har ju goda gele hjärtan både i omklädningsrummen och på disken i receptionen. 2 sköna kunder hade bakat supergoda kärleksmums till oss idag. Tusen tack, det var smarrigt.
Ibland när någon ser mig äta vad de själva anser onyttigt(själv tycker jag man skall variera sig) brukar de påpeka detta klart och tydligt. Varför? Jag menar gnäller du om du ser någon tanka bilen 2 ggr samma dag? Man äter ju vad man behöver se hellre resultatet. Rann bensinen på utsidan?   

12 Februari

Idag hade jag lite PT personlig träning. Det var länge sedan. Visst jag har mängder av instruktioner men det blir lite annat när man skall vara med under tiden som kunden gör hela sin träning. Vi hade Richard Elving här för länge sedan som PT men hux flux försvann han. Jag tror det var till Australien och visst det var ju inga problem. Lite värre blev det att han hade lämnat en hel del kunder som redan han fått betalt av utan hjälp.
Alla är vi olika.
Vi kommer bli bättre med att visa vad vi har för olika verksamheter i våra lokaler. Jag menar massörer, osteopater, sjukgymnaster m.m. Kanske du har något som passar in här, kontakta oss i så fall.    

8 Februari

Jag har fler och fler privata möten med människor som av olika anledningar har blivit ledsna, nedstämda, orkeslösa. Det är tråkigt att se att det bara ökar. Det är otroligt positivt att samtidigt se att jag verkligen gör nytta. Man växer som människa när man känner sig behövd. Alla människor att vi ju flockdjur, vi vill tillhöra.
Zara hade Utsikten i Zumba och spinning. Undrar vem som hade roligast?
Zac lär vara grym på de flesta pass snart. Har sökt dagis och stått länge i kön . Trodde jag skulle få plast efter 3 månader men så var det tydligen inte. Han har ju de bästa dagiskompisar i er kunder så det går ju ingen nöd på honom.Jag tänker mer att det kan vara skönt att inte behöva vara på helspänn över trappan och andra farliga saker som kan hända .

6 Februari

Hade ett möte med en hane (visste inte vilken benämning jag skulle ge honom) som skall komma in och ta ett spinningpass så ni kan testa honom. Jag tror han kommer bli kanon här. han är en Träningsverks typ.
Tänk på att säga hur de nya instruktörerna känns.
 

5 Februari

Lördag hela veckan. Skoj att se alla glada människor glida in för skön träning och senare glänsa förbi ut i den stora världen. Hoppas ni alla njuter av livet de tillfällen ni tänker till över er situation. Vill ni höjas eller endast roas så är ni välkommen på våra föreläsningar som börjar v8. V8 skriver man väl bara när man är på jobbet eller bjuder ni in era vänner fredag v.11? knappast. Så jag menar den veckan som börjar med 21 Februari.
Tänk på att det finns ett pass på lördagar 15,30 om ni har annat att göra på förmiddagen.

3 Februari

Hade Antikrundan själv idag. De är så sköna. En av de som varit med i fyra år frågade om hur man gör med motståndet på spinning cyklarna. Jag hoppas hon skojade för det har hon säkert fått höra en hel del gånger hur man gör.Men frågan i sig blev väldigt rolig för alla. Och det är så skön stämmning hela tiden tack vare deras sätt. Snurrigt och förvirrat är det ja visst men det hade varit konstigt annars. Vi hade besök av några som jobbar på ett gym i närheten idag. Det är skoj . Jag menar ni som jobbar på Ica har väl inget i mot att träffa de som jobbar på Coop eller.
Nu har våran nya hemsida äntligen!! kommit och nu kan jag blogga fritt hur jag vill så håll i dig för nu kommer nog det mesta och lite till att komma att hamna här. Trevlig resa nu kör vi. Herre vilken tur vi har ... alla trevliga kunder väljer oss. Den meningen kom i Metro som lovat, igår. Vi menar det med värme , glädje och stolthet. Tack för att ni väljer att utvecklas och må bra hos Träningsverket Sveriges bästa träningsanläggning. 

2 Februari

Mycket folk och mycket glädje det är den bästa kombinationen i Februari eller vad kan vara bättre?
Skoj att se att det är i alla åldrar vi ökar i antal. Blandningen på åldrar har ju en viss charm. När charmade du någon senast? Skönt att vi är så ospärrade här. Ta i går när Zara kände lite tryck i bröstet då tar Pernilla hennes spinning som är svår att köra med en låg puls och Zara tar hennes Teens. Teens är för alla från cirka 11-15 år .
När det blir mindre halt ute skal vi ute och spela in filmer till spinning passen. Undrar om Åse är grym på att sitta bak på en mc och filma samtidigt? Jag tror i och för sig det med den kroppskontrollen hon har. Spana gärna in den på hennes sköna klasser.

31 Januari

Nu har denna månaden swischat förbi. Men vad vi lär oss mycket hela tiden och vad saker vi gör. Det får man inte glömma när man tycker att tiden går för snabbt. Idag var det meningen att en ny dryck skulle komma och dema kl 16 men de kom efter 17 istället. Ja alla är vi olika i våra kontakter med eventuellt nya affärspartners. Hoppas ni som var här och testade blev nöjda. Säg gärna till mig vad ni tyckte.Josefin tog pilates för Anneli idag. Det är så roligt att se vilken utveckling hon är i. Grattis Josefin till ett bra, skönt och givande pass.    

27 Januari

Concept Stefan var inne en sväng idag. Då blev det lite nytt beställt till vårat världsklass gym. Håller på att reklamerar en rumpmaskin nu, tycker min rumpa reser sig lite långsamt efter förlossning och graviditet. Undrar om det är till ARN man reklamerar?
Jag tror det blir mer back to basic och mer typ party dans på gymmen framöver. Vill ni känna på ett sådant pass så har ni station på torsdagar, det är 90- talets body toning.
Blir lätt att man marknadsför ett pass som är den dagen man skriver om. Vi lever ju i nuet.

24 Januari

Vilken dag! Det skall va gött att leva annars kan det kvitta. Hoppas alla ni som strömmade till oss hade det lika roligt som vi i personalen. Det är viktigt med glädje, det är vårat ledord på Träningsverket. Allt går så mycket lättare med glädje.Vi har utvärdering på alla instruktörer nu under våren. Det är bra och veta vad som är bra och vad man behöver jobba på. Vi tar tacksamt imot era synpunkter på instruktörerna. 
På måndagar kör Gisela (1 av de nya) Body Pump så kom gärna och testa henne. Louice ( 1 annan ny och härlig) kör Body Pump på lördagar. Vidga dina vyer, testa de nya fastän ni är kär i en annan instruktör.   

21 Januari

Årsmötet med vår kreativa företagarförening som vi har i Sisjön hölls på en restaurang nära havet som jag gillar. Den börjar på J. Ha ha.
 Mötet flöt bra, trivs riktigt bra att ha äran att få vara med. Ni företagare som inte är med ännu, gå med.
Vissa dagar, inte så ofta i denna branschen går mötena i varandra. På eftermiddagen träffade vi Jonas som äger Deli and coffee. Ni har väl inte missat den fräscha maten ni kan köpa i våra lokaler nu. Nyttig också och gör god.
Ser att Sats köper reklam på min blogg, ja ja de skall väl också leva. Skall ta bort det där med reklam på denna sidan får be Zara hjälpa mamma. 

20 Januari

Vilken underbar start på året. Vad trevliga ni är. Välkomna hit så mycket ni vill. Tänk på att med de underbara omklädningsrummen vi har med spakänsla kan du lätt komma och sola och relaxa ordentligt ibland.  Ta hand om dig eller vem tycker du skall göra det annars? Var hos Nette och klippte till mig lite idag. Tänk på att det är braa att ta en timme eller två med en personlig tränare då och då. Det är en bra investering om man både vill utvecklas och tjäna lite av de 336 halvtimmar varje vecka består av.

17 Januari

Måndag igen, skönt. Allt är en fråga om inställning, har ni svårt att få till det  så kolla när föreläsning om motivation kommer. Den yttre motivationen kan du fixa lätt . Klä av dig, ställ dig framför spegeln och hoppa. Om det nu är något du inte är nöjd med så kom hit, men skynda dig den yttre motivationen håller inte så länge.
Opps där gick de högtalarna på Zumba passet. Men lugn nytt är på gång och sen är det bara att köra.

13 Januari

Hade pass med en bank i morse. Min kropp är inte van att ha  den pulsen så tidigt men vilken skön känsla det var, hela dagen var extra gò. Testa gärna du också vi har Zaras pass på tisdagar 30 minuter spinning 7,00 och sedan 30 minuter core som är mage och rygg träning. Gör det bara. Ikväll blir det tryck på Kettlebellen var beredd John. John får klara sig utan Nidal som är ute och reser, tror det kommer gå kanon.  

10 Januari

Jag börjar på denna dag för det verkar vara denna dag de flesta kommer ut ur idet.
Herre vilken tur vi har... alla trevliga kunder väljer oss. Jag menar det verkligen, jag stortrivs på jobbet.
Den meningen kommer jag ha i Metro inom kort. Vi hade ett lag på boxen. Man saknar deras förra tränare han var bra för laget. Får hoppas den nya blir okej. Vi har också några nya instruktörer. Välkommen Gisela,Louise, Åse och Sanna vad roligt vi skall ha. Får spana in en manlig till nästa gång märker jag.  

RSS 2.0