Gais

Var på en Gais match, äntligen. Matchen höll ju inte högsta klass men det är inte alltid vi heller gör det så det blir säkert bättre nästa gång. Kanske berodde det på motståndet (Djurgården) ha ha. Hur är det för dig när du är tvungen att prestera har du flyt då eller? Allt kommer ju från början från hjärnan. Vilken tanke vi sätter. Vad sätter du för tankar i ditt huvud? Tänk för skojs skull någon dag på hur du tänker, hur positiv är du med dina tankar? Kanske något som är värt att ändra till ännu positivare. En del människor tänker negativt på saker innan de hänt minsta lilla. Le, andas djupt och njut nu.

Milon

Milon är näst intill för bra för att vara sann. Snabbt (17,5) enkelt och effektivt även mätbart. Ja vad mer kan man önska sig inom träning? Javisst att någon annan kan göra det för än men den lösningen ligger nog lite bort. Ni som ännu inte testat är välkomna hit för 1 vecka gratis Milon. 17,5 minuter är ju något man hinner de flesta veckor...

Teama

Igår var Adda med på steppen så vi teamade. Jag körde step och hon körde skiten ur oss med styrka. Väldigt roligt och tiden gick än snabbare än vanligt.

11 April

11 April hade vi i Högsbo Sisjöns företagarförening nöjet att på frukostmötet ha Charles som berättade om sina rymdfärder. Det var väldigt inspirerande. Ni har väl inte missat att alla företag i Högsbo-Sisjön får vara med. Gången innan var det David Legas tur. Han har en otrolig charm och är kvick. Väldigt underhållande och tänkvärt att lyssna på honom 1 timme.

Årliga festen

Årets fest på Jungman var den trevligaste hittills. Vi hade 2 kunder som är födda 1920 med, bara det var så trevligt. Sture den mer aktivt tränande av dem kom fram till mig på kvällen och sa att vi unga måste bli bättre på att mingla runt. Sture var en jäkel på att dansa. Han dansade allt. Maten var fantastisk, tävlingar och jippon var i en skön blandning hela kvällen.

Facebook

Funderar på om jag skulle vara lika sorglig på facebook om jag hade en privat. Jag är ju inte världsstjärna på denna blogg. Men jag kan ju bli. Som tur är sköter Zsra Träningsverket Sandells facebook. Den hoppas jag att du besöker ibland.

RSS 2.0