Cattis spalt

Om du vågar göra saker kan det hända att du gör fel. När du löser problemet går du framåt och åt vilket håll vill du gå? Den nya träningsmetoden heter Milon. Du tränar hela kroppen på 17,5 minuter och du ser resultat. Tänk att lägga över det i privatlivet. Vi gör allt vi brukar på lite kortare tid och med lite mer resultat. Stanna upp tänk till. Men tänk inte på vad du äter mellan jul och nyår. Nej tänk lite på vad du äter mellan nyår och jul istället. Ha det bra hej så länge.

Substans

Nu får det bli lite mer djup i texten igen. Vi tar ämnet mat idag. Jag säger varje år att det är onödigt att tänka på vad man äter mellan jul och nyår, de dagar man skall njuta av all god mat. Utan du skall tänka lite mer på vad du äter + att du äter mer regelbundet mellan nyår och jul istället.Boka nu in en vildsvinsskinka till den 24. Sill och lax är också nyttigt.

Milon!!!

Herre vad bra det är med Milon. Det går på 17,5 minuter, det är mätbart, det är effektivt. Precis som man önskar.Nu är vi på mässan i helgen. Eleonor, Jacob, Niclas, Bodil, jag och mannen möter du där. Stor chans att vi ses där Milon är.

Golf

Nu är de klart att inte bara jag kommer att göra grymma träningsprogram för er som spelar golf. Utan nu kommer även golfpro hit och hjälper till. Tiden går snabbt när man har roligt. Snart är det badsäsong igen.

Barn-ungdom

Nu är det fler och fler mellan 11-15 år som börjar komma hit på våra pass och Milon cirkeln. Tänk på att vi har olika typer av kort ex. 1 månad, 3 månader, 6 månader och så 12 månader på autogiro eller direkt betalning. Om du köper årskort innan jul till någon annan får du som köper det 1 månad som du kan starta innan juni nästa år.Bästa julklappen både till sig själv och någon annan.

Ciba Vision

Skulle jag inte jobbat här skulle jag säkert trivas hos er. Den sköna stämmnigen förstärks när ni är här.

Nominerad

Träningsverket är nominerat till årets klubb/gym. Vi känner oss stolta och glada över det. På fitnessfestivalen.se kan du gå in och rösta. Tryck på guldhjärtat och efter det följ anvisningarna. Vi finns med på 2 ställen, dels årets klubb/gym Träningsverket eller årets instruktör Cattis Sandell. Rösta gärna- tack så mycket. Och tusen tack till alla ni kumder som nominerat oss. Jag blev rörd när de ringde och berättade om nomineringen. Varm i t-shirt trots mer vinterliktväder på gång.

Step-aerobic

I helgen gick Freddan sista steget i step-aerobic. Så nu kommer han att köra torsdagarna för att komma in i det. Igår var jag här när han körde och det såg roligt ut. Jag var på en föreläsning på kvällen som kommunen hade mycket var intressant, en del var rön från idigare. Om man tänker på det så kan man ju se för och nackdelatr i allt man äter eller gör. Ex. choklad är mycket fett men även järn. Banan är fruktsocker men även kalcium. Skura ugnen kan slita på händerna men vad rent det blir.

111111

Jag är ju bara tvungen att vara en av alla som uppmärksammar dagens datum. Måste vara en lätt dag och komma ihåg bröllop och annat viktigt. Så skall ni göra något som är bra att komma ihåg så gör det idag, gör dst ordentligt och med glädje.

Förståelse

Förståelse är ett subjektiv. Förståelse skapas av varje människa utifrån ens erfarenheter. Det kanske inte är så konstigt om du känner dig att någon förstår dig fel ibland. Din förståelse kan ju inte direkt överföras till andra. Själv hade jag detta i tankarna i morse när jag var på ett möte för andra gången men med samma syfte. De förstod mig säkert sist men kanske inte fullt ut. Det är viktigt att man förstår att den andra har fattat. Det kan man slippa många onödiga gräl på. Känner att mitt jobb är givande. Fastän det blir långa dagar känns det okej tack vare att variationen är enorm. Här hade jag tänkt beskriva 1 av mina dagar men jag insåg snabbt när jag började skriva att ojdå vad massor det var. Det kan lätt missförstås om ni inte förstår vad syftet är. Så mitt syfte är att ni skall uppskatta allt som gör att du inte tittar på klockan och hoppas att tiden skall gå. Det gör den blixtsnabbt ändå.

RSS 2.0