Vikt

Den här terminen körde vi inte  igång någon livsstilskurs för att Thomas startar sitt nya jobb och vi vet inte ännu hur tiderna blir. Så istället är det ovanligt många som kör mätning och kostråd med stöttning och uppföljning. Det tycker jag är hur roligt som helst att få vara med på resan till ett lättare liv. 

Värme

Det är skönt när jag imorse gick ut 5,30 och tänker "Vad skönt när det är varmt."
Ser på termometern och den visar 14 grader. Jag tycker alltså att 14 grader är varmt. Hörde att det var 28 runt medelhavet. Vad hade jag tyckt om jag vore där tro? 
Så allting är relativt, och i förhållande till våra vanor. När blir en vana en ovana?
Jag är tacksam att fler och fler gör Träningsverket till en vana. Tack.
Nu när golfsäsongen drar mot sitt slut är ni hjärtligt välkomna in hit. För att bygga upp dig inför nästa säsong så varva gärna Pilates med gymmet. Vill du ha ett golfanpassat program i gymmet så säg bara till i receptionen så bokar vi in det.
Fredrik våran förvaltare här i området är nog den som är här inne flest gånger utan att ha tränat en ända gång.
Fast nu har han lovat att börja just efter golfsäsongen. Och idag har vi en tävling på sisjögolfen där olika lag från företagarföreningen är anmälda. Efter det är nog säsongen näst intill över. Så på måndag är det bara att komma in, byta om så hjälper vi igång dig.


Matcher

Missa inte Heids damer som har hemmamatch lördag 17 september kl. 13,30. Vi har hand om matchen och kommer ha en uppvisning i halvlek. Sedan spelarAssyriska hemma på söndag kl 15,00 och den tänkte vi gå på om vi inte jobbar eller gör något annat livsviktigt. Välkomna på lite bollsport ni också.

Svampväder

Tur att man jobbar 10 timmar idag så man hinner plocka svamp i Sisjön. Där finns det mängder av kantareller. Passa på du också.
 Annars kan man gå på Christofers station klockan 17. Det har vi istället för BP tills vi hittar någon rolig som kan ta det. Eller om ni hellre vill ha station då kör vi på det.
Nu är vädret kanon så då finns det nog inget att gnälla på. Så njut av en underbar fredag som ni själva formar till.
Och tänk på det, att det är ju nu när du formar till din fredag den blir precis som du vill.

Variation

Det är många av er som inser vikten av variation i träningen. Det märks på alla frågor och instruktioner vi får och har. Jag gillar att många av er kommer med era åsikter så vi kan växa helt åt rätt håll.
 1 av våra nya sjukgymnaster var här och lärde sig receptionen och tog hand om lunchpasset. Båda sakerna kändes bra.
Vi är med i ett projekt som handlar om att få kunskap om allt som gör att Träningsverket starkare. Så jag och Christofer var på en föreläsning om olikas förståelse. Blev lite jobbigt de första 20 minuterna att koncentrera sig när syrenivån var på minus. Men när jag piggnade till kändes allt ok.
Det är alltid intressant hur olika myndigheter behandlar småföretag. 

Roligt

Vad roligt med så många glada på  min föreläsning. Visst pratade vi kost på alla sätt, både vad som kommer in och vad som kommer ut. Ni som var där märkte att jag själv tillämpade 1 av mina regler direkt. Det var den regeln att man ger det 3 gånger innan man säger vad man tycker. Det vad precis vad jag gjorde mot en. Tack för trevligt sällskap.

Föreläsningar

Torsdag 8 september är första gången denna terminen som vi kör föreläsningar för er. Första gången kommer du lära dig hur du skall äta för att få den kropp du borde ha. Kost, träning,sömn ja det är det som gör dig.+ hjärna givetvis.
Vi kommer ta upp många varför frågor typ Varför keso och inte bröd?, Varför är bulgur så bra? Och så vidare.
Kolla facebook eller vår hemsida så kan du boka dig och är då hjärtligt välkommen.


Styrelsemöte

Skoj att ha ännu ett givande möte här. Idag var det HögsboSisjöföretagarförening där jag har äran att vara med sedan flera år tillbaka. Vi har massor av roliga och givande saker på g som vanligt. Snart är det den årliga golftävlingen som gäller. Vi var med för första gången förra året och det gick på bästa sätt. Vi vann. 
Vet ni om att vi har ett stretchpass på torsdagar 17,40? Det är 20 minuter och helt perfekt att lägga efter t.ex.step, Milon, gym eller efter att du kört på någon av våra sköna cardiomaskiner(typ, cykel, AMT, löpband).
På kvällen var jag ute till ett nytt fotbollslag och pratade lite om hur mycket hjärnan påverkar dig. Mental träning, ja träning. Vet du förresten att det är du som påverkar din hjärna? Så vad bra det blir när du tänker på hur du vill ha det och inte vad du bävar för.

Christofer och Niclas

Nu har våra topp företagsförsäljare dragit igång. Alla ni som jobbar i sköna Sisjön var beredda snart kommer de. Vill boka en tid snart så ring 68 77 40 så fixar vi det. Vet inte om man kan kalla deras första tid inskolning, jag gör det ändå för nu samtidigt  skolar vi in Zac, så jag tycker det låter roligt. Båda pågarna är instruktörer här sedan innan så de vet vad Träningsverket står för och vill.Skall bli otroligt intressant att se vart detta kommer att leda. Välkommen till grymmaste arbetsplatsen toppsäljare. 

Utveckling

Hade Freddans lärare här idag. Han skall ju praktisera här 2 dagar i veckan och utveckla sig hela tiden. Det med utvecklingen är ju mer mitt önskemål. Tänk vad skönt ju mer han kan. Freddan kommer att på lördag ha en Zumba uppvisning på Ruddalen i Utsiktens match. Den börjat 14,00 och han kör i halvlek cirka 14,45. Vad gör ni som är viktigare än Utsikten och Freddan på lördag? Vi kommer även lotta ut träningskort på entrèbiljetten, så hjärtligt välkommen.
För er som ännu inte testat Milon-GÖR DET BARA. Det är världsklass!!!!

Zumba

Måndagkväll och många Zumbasugna. Susy var på kurs i Stockholm så Lotta hade passet. Hon har varit här tidigare och haft pass, då ihop med Susy. Idag körde hon själv och det gick så bra så. Som kund ser man alltid om det är någon annan instruktör på nätet. På tal om nätet så hoppas jag att ni kollar vår hemsida då och då. Christofer hjälper oss med den nu och då lär det hända lite hela tiden. 

RSS 2.0