19 April

Ingela som har spinningen på lunchen tisdagar får så otroligt mycket beröm av er kunder. Det är väldigt roligt att ni säger vad ni tycker. Ibland är det lätt att man tänker men inte säger. Det borde för visso vissa kanske fortsätta med.
Vi håller på att sälja ut inventarierna som vi haft i cafeèt. Det är ju superfina saker som inte hunnit bli slitna heller. Ring om det är något ni själva behöver. Behöver och behöver förresten. Ni kanske vill förnya er helt enkelt.
7 Maj kör Sanna Gymstick utbildning här. Det är fär er som vill hålla egna pass eller få ut mer utav egen träning. 
Det är nyttigt att gå en kurs lite då och då. Alltid är det massa vettiga saker man hör. Vissa nya en del man redan hört. 
8 Maj håller jag själv i Spinning utbildning. Målet är att hitta några nya instruktörer som  är ospärrade.  Så våga nu. Det är inte helt fel att ha pass här i denna trevliga miljö.

18 April

Jag gillar när vi människor utvecklar oss. Det kan ibland vara svårt för vi är ju så vana att vara de vi länge varit. 
Passa gärna på när ni träffar nya människor att göra en liten förändring, för det är ju svårare bredvid de som är vana vid en viss du. 
Utveckling hade vi en stark positiv på steppen idag. Väldigt bra jobbat av er. Tack för trevligt sällskap.
Känner att vår känsla här i gymmet bara blir bättre och bättre. Det är tack vare att det är rätt vibbar som sänds. 
Läste en artikel angående facebook användare(jag har Träningsverkets facebook som Zara sköter) att ju mer superlativ så som: kramar, kärlek, underbart, härligt vi använder ju närmare en depression är vi. Hur använder du denna typ av ord, hur bra mår du själv innerst inne?
   
 

16 April

Hemma igen. Fibo mässan var sig rätt lik.
Fast det var inte riktigt lika många tjejer och killar i badkläder, insmorda i brunkräm som stod i montrarna. Visst de fanns där, men de större märkena var de inte i. 
Vi har ju beställt Milon hit nu, de maskinerna kommer vara premiär på 28-29 maj.
Milon är det bäst paketerade koncept jag sett på länge. Skall bli oerhört intressant att följa utvecklingen på detta. På mässan var det mycket om Milon men det tar ett tag innan det kommer till oss.
Det som kommer nu är 12 stationer. Det är så otroligt enkelt och effektivt. Och det är jag ju inte ensam om att sträva efter i träningen. Vi blir det första stället i Göteborg och fjärde i Sverige så jag förstår om ni inte hört om Milon innan. Googla gärn på Milon. Och sedan ser jag Er gärna här hela premiär helgen.
Nu börjar det trappas av på passen, så det är otroligt tacksamt om ni bokar er så att vi ser intresset. Jag förstår er att ni gärna är ute nu när ljuset och värmen ökar. Det var en lång  men fin vinter vi hade.
 

13 April

Nu var det en ny säljare från Metro här. Henrik vi haft i fler år har gått vidare till Wallstreet tror jag att det var. Henrik har vi varit supernöjda med, så lycka till nu.
Jag tycker det är lite små komiskt när säljare och andra ibland säger"Har försökt få tag i dig men det var svårt så jag har inte lyckats" . Hade förstått om jag var bortrest ofta eller inte var så många timmar på jobbet eller att det var obemannat och bara en telefonsvarare här. Men nu ... jag undrar om det är så många fler som kan vara lättare att nå? Åker till Fibo mässan i Tyskland imorgon. Har inte varit där på över 15 år. Skall bli skoj att se om det är stora förändringar eller om jag kommer att känna igen mig.

11 April

Hemma i sköna Götet och tillbaka på jobbet igen.
New York var bra. Det var en upplevelse att vara i en sådan stor stad. Gymmen höll en i jämförelsevis med de vi har här en väldigt låg nivå. Vi var på massa olika pass. Det var en erfarenhet. Jag hade målat upp en bild av världens pass och instruktörer. Men det var det väldigt långt från verkligheten.
 Jag är ödmjuk och glad över att ha haft förmånen att ha varit där i vilket fall som helst. 

2 April

Nu är jag och Zara I New York för att kolla in gymbranschen och allt annat man kan göra over there.

RSS 2.0