Livsstilskurs

Nu är schemat satt. På söndag har vi instruktörsmöte och då skall allt förankras. Kanske ni får börja arbeta 80% nu så ni hinner njuta av så många underbart givande pass.
Simon heter våran nya personliga tränare, han kommer även hålla i del pass. Känner du att det är dags att lägga krutet på dig själv och du inte vill slösa tid och energi så är det oftast en PT som kan hjälpa dig.
Våran Livsstilskurs kör igång i början av September. Det är nog en av de bästa investeringar man kan göra till sig själv. Otroligt bra resultat har de som gått tidigare fått. Och det viktigaste av allt- resultatet består. Typ 2 diabetes och andra mindre roliga sjukdomar har "försvunnit". Massa kunskap är kursen laddad med. Ni får färdiga recept för dig och träning utefter dina mål och förutsättningar. Så sluta vela, ta tag i dig en gång för alla.
  Kost-aktivitet- vila. Där har vi de 3 viktiga sakerna med kroppen. Hinner du fundera 5 minuter hur det ser ut för dig? Jag frågar hinner, för ofta gör vi aldrig det-tänker på hur vi har det själva och vad vi kan göra för att ändra oss. Vi kommer starta vår föreläsningsserie med motivationsföreläsning. Tider och dagar på dem kommer ut på vår hemsida inom 1 vecka. Är det något ni vill-gör det bara.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0