Energi

Mötet på Seglarkrogen gick galant. Energi är det ord jag får när jag tänker på mötet. Det är ju en del nya pass och en del vi får mer av.
 Nya är Walking på torsdagar. Vi utgår från Willys entre och alla som tränar här eller som är med i Högsbo-Sisjöns företagarförenig är välkomna. Efter 3 km alltså 30 minuter kommer vi för de som vill äta lunch på Mannerströms. Mat, motion och mingel alltså. Det du behöver tänka på är bekväma skor.
Annat nytt är Outdoor. Det passet körs som namnet säger utomhus. Ta inte era nyaste skor eller kläder på passet. De är lite armepass över alltihop. Crossfit är ett pass som är väldigt likt. Ta vara på att kunna vara ute och träna riktigt givande. Kanske något att ta med en jobbarkompis på?
Zumba ligger 5 gånger i veckan och väldigt roligt. Nu kommer även ett danspass. Det ligger på söndagar och är mycket latininspirerat.
1 mer MRL- mage,rumpa, lår är inlagt. 1 mer station. 
Om ni  har möjlighet att träna på morgonen så blir det fri frukost för Er som går på Zumba tisdagar kl 7,00-7,45 eller Spinning torsdagar 6,45-7,30.  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0