1 December

Vilket spännande år 2011 kommer bli.Vi kommer att utöka utbudet med Core och pulsbaserad spinnig nu direkt i Januari. Och ni som känner oss vet att det alltid kommer hända utvecklande saker. Gymnasium är nu sålt till en norsk gymkedja. Vi älskar att vara självständiga och styra och ställa efter er kunders önskemål hur vi vill. 
Jag är oerhört glad över de nya instruktörer som börjar snart.De har en otrolig kompetens och är riktiga glädjespridare. Ni kommer känna att ni gärna vill bosätta er här.
 Jonas som äger Deli och Coffee, den restaurang som kommer öppna efter helgerna här i våra lokaler var här och hälsade på. Det känns helt rätt med hans stil på mat. Hans tänk är i linje med en tränande och en som bryr sig om sin kropp. Det blir många goda saker att välja på. Det går också i linje med våran livsstilskurs, där vi lär ut massor om kroppen så att man får kunskap om sig själv. Vi förespråkar verkligen inte att man skall äta olika pulver. För det är extremt sällan man går ner i vikt från rätt ställen så som fett. Och om man inte gör det blir det mycket svårare att behålla vikten.Så hjärtligt välkommen till oss Jonas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0